Trei traficanţi de cannabis, ridicaţi de poliţişti. Percheziţii la Sebeş şi Alba Iulia VIDEO

Trei traficanţi de cannabis, ridicaţi de poliţişti. Percheziţii la Sebeş şi Alba Iulia VIDEO

Foto arhivă Poliţia Română

Poliţiştii de ”Crimă Organizată” au desfăşurat percheziţii la Alba Iulia şi Sebeş, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc. Trei suspecţi au fost reţinuţi. Oamenii legii au fost confiscat cannabis, bani şi telefoane.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit Poliţiei, miercuri, 8 iunie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au efectuat 5 percheziţii domiciliare, în municipiile Alba Iulia şi Sebeş, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi efectuarea de operaţiuni cu produse, ştiind că acestea sunt susceptibile a avea efecte psihoactive, fără a deţine autorizaţie eliberată în condiţiile legii.
 
Din cercetări a reieşit că, în perioada 2021 – 2022, trei persoane ar fi vândut droguri din categoria celor de risc (cannabis) şi substanţe psihoactive, mai multor consumatori din Alba Iulia şi Sebeş.
 
În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat 298 de grame de cannabis mărunţit, 3.772 de grame de cannabis sub formă de inflorescenţe şi frunze, seminţe de cannabis, cântare electronice, râşniţe şi alte dispozitive pentru prelucrarea drogurilor de risc, ambalaje specifice, aproximativ 6.400 de lei şi telefoane mobile.

 
Cele trei persoane bănuite de trafic de droguri au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, unde au fost audiate, iar faţă de acestea a fost luată măsura reţinerii, pentru 24 de ore.
 
Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. La percheziţii au participat şi jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba. Potrivit DIICOT, urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba cu propunerea de arestare preventivă a inculpaţilor pentru o perioadă de 30 de zile.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările