UPDATE Trei femei arestate în Alba pentru înşelăciune şi şantaj. Au obţinut 10.000 de euro de la un bărbat pentru alungarea duhurilor rele

UPDATE Trei femei arestate în Alba pentru înşelăciune şi şantaj. Au obţinut 10.000 de euro de la un bărbat pentru alungarea duhurilor rele

Foto Arhivă

Trei femei au fost reţinute de poliţişti din Abrud pentru acuzaţii de înşelăciune şi şantaj asupra unui bărbat. Femeile i-au cerut peste 43.000 de lei în schimbul unor ritualuri ce urmau să-l ferească de necazuri şi care ar fi condus la căsătorie.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Judecătoria Câmpeni a admis, marţi, în parte, propunerea procurorilor şi a dispus arestarea preventivă a celor trei inculpate pe o perioadă de 15 zile. Stanciu Maria Alina, Bleaza Ana şi Stoica Ana Carmen sunt în arestul IPJ Alba. Decizia Judecătoriei poate fi contestată la Tribunalul Alba.
 
Pentru probarea activităţii infracţionale a celor 3 femei, poliţiştii din Abrud au realizat un flagrant. Astfel, în data de 25.08.2014, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 57 de ani, cu privire la faptul că a fost victima unor infracţiuni de înşelăciune şi şantaj, comise de S.A.M., de 36 de ani, din Abrud, B.A., de 67 de ani, din Zlatna şi S.A.C., de 48 de ani, din Zlatna. 
 
Din primele cercetări efectuate a rezultat că în perioada decembrie 2013 – mai 2014, victima a avut o relaţie de prietenie cu una dintre femei pe care a împrumutat-o cu suma de 4.200 de lei, bani ce nu i-au mai fost restituiţi. Ulterior, femeia, în complicitate cu celelalte două inculpate, au obţinut de la victimă suma de 43.700 de lei, reprezentând contravaloarea unor ritualuri care ar fi condus, în cele din urmă, la căsătoria dintre victimă şi femeie dar şi la alungarea „duhurilor rele”. 
 
Pentru încheierea tuturor ritualurilor, victimei i-a mai fost cerută suma de 11.400 de lei a căror neplată ar fi condus la „abaterea unor necazuri mari” asupra sa şi a familiei sale. În cele din urmă, bărbatul a realizat că este victima unor infracţiuni şi a cerut ajutorul poliţiei. Pentru documentarea activităţii infracţionale a celor 3 femei, în cursul zile de ieri, 25 august, poliţiştii din Abrud au realizat un flagrant, într-o locaţie de pe raza municipiului Alba Iulia unde victima împreună cu una dintre femei, stabilise întâlnirea în care urma să fie predată suma de 11.400 de lei. 
 
Faţă de cele 3 femei, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore urmând ca în cursul zilei de azi, 26 august 2014, să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunilor de înşelăciune şi şantaj. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările