Trei bărbaţi care au plecat din carantină, amendaţi cu câte 5.000 de lei de poliţie

Trei bărbaţi care au plecat din carantină, amendaţi cu câte 5.000 de lei de poliţie

Foto arhivă Adevărul

Trei bărbaţi dintr-o comună din Alba, care nu au respectat măsura carantinării şi au părăsit locuinţa unde ar fi trebuit să se afle pentru următoarele două săptămâni ca urmare a faptului că s-au întors din străinătate, au fost amendaţi cu câte 5.000 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj au depistat trei bărbaţi, de 19, 22 şi 35 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, care nu au respectat măsura carantinării şi au părăsit locaţia unde ar fi trebuit să se afle pentru următoarele două săptămâni, ca urmare a faptului că s-au întors din străinătate. Cei trei bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional, cu amendă în valoare de 5.000 de lei, fiecare”, se menţionează în comunicatul IPJ Alba
 
IPJ Alba a continuat activităţile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
 
”În ultimele 24 de ore, au fost verificate 617 persoane aflate în carantină, 283 aflate în izolare şi au fost organizate 11 acţiuni punctuale în cadrul cărora au fost verificate 270 persoane. Alte 17 de persoane au fost verificate în cadrul altor activităţi în contextul pandemiei. Au fost controlate 14 societăţi comerciale/ persoane fizice autorizate, 53 de terase, restaurante, fastfood-uri şi 51 mijloace de transport, din care 12 mijloace de transport în comun. Echipele de control au depistat şi sancţionat 13 persoane care nu au respectat măsurile de protecţie individuală”, se precizează în comunicat.
 
Numărul cazurilor de COVID-19 a crescut de peste 7 ori în ultimele 14 zile în judeţul Alba.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările