Tot mai mulţi români revin în ţară. Creştere importantă în Alba, a numărului de persoane aflate în carantină

Tot mai mulţi români revin în ţară. Creştere importantă în Alba, a numărului de persoane aflate în carantină

Poliţiştii au dat peste 200 de amenzi

A crescut semnificativ numărul persoanelor aflate în carantină instituţionalizată în Alba, semn că tot mai mulţi români revin acasă din vestul Europei.

Ştiri pe aceeaşi temă

În Alba se află în carantină luni, 6 aprilie, un număr de 458 persoane, 95 persoane au ieşit din carantină, iar 1.090 persoane sunt izolate la domiciliu. Din starea de izolare au ieşit în total 2.790 persoane. De duminică, numărul celor care au ajuns în carantină a crescut cu peste 70.
 
Poliţiştii din Alba continuă să acţioneze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuţii în domeniul ordinii şi siguranţei publice, pentru impunerea normelor legale în timpul stării de urgenţă prin verificarea persoanelor şi societăţilor comerciale, fluidizarea traficului rutier şi escortarea autovehiculelor care tranzitează judeţul nostru cu persoane care revin din afara graniţelor ţării.
 
În ultimele 24 de ore, 200 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba şi 27 poliţişti locali  au desfăşurat misiuni specifice în contextul prevenirii şi combaterii răspândirii COVID – 19. Astfel, s-a verificat modul de respectare a măsurii de izolare în cazul a 1.157 de persoane, iar echipaje mixte de poliţişti, jandarmi poliţişti locali şi lucrători MApN au intensificat activităţile pentru asigurarea unui climat optim de siguranţă publică, care a avut ca scop verificarea respectării măsurilor dispuse prin Ordonanţele Militare.
 
Ca urmare a acţiunii au fost aplicate 205 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 423.000 lei, pentru nerespectarea dispoziţiilor Ordonanţelor Militare. De la debutul epidemiei, poliţiştii din Alba au aplicat 2.658 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 2.838.950 de lei.
 
În ultimele 24 de ore,  121  efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba au desfăşurat misiuni specifice în contextul prevenirii şi combaterii răspândirii COVID-19. În urma acţiunilor  de verificate a modului de respectate a prevederilor ordonanţelor militare,  nu au fost aplicate sancţiuni. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: