Tentativă de suicid la Aiud semnalată poliţiştilor de Interpol Washington. Cine este persoana vizată

Tentativă de suicid la Aiud semnalată poliţiştilor de Interpol Washington. Cine este persoana vizată

O tentativă de suicid a fost semnalată poliţiştilor din Alba de către Interpol Washington. Un tânăr a cerut ajutor prin intermediul unui site de consiliere.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit IPJ Alba, la data de 11 octombrie 2020 a fost semnalat prin Centrul de Cooperare Polițieneasca – Biroul Interpol, cu privire la faptul că INTERPOL Washington a înregistrat o tentativă de suicid în municipiul Aiud, respectiv că o persoană ar fi solicitat ajutor, prin intermediul unui site de consiliere psihologică, inducând astfel ideea că ar dori să se sinucidă.
 
La scurt timp, polițiștii din Aiud au identificat locația și pe un tânăr de 17 ani, care ar fi folosit contul de pe care a fost solicitat ajutor.
 
Acesta a fost invitat la sediul politiei unde, în prezența unuia dintre părinți, a fost consiliat și a recunoscut că a solicitat sprijin pe un site de consiliere psihologică, însă a precizat că nu are o intenție reală de a se sinucide.
 
Polițiștii le-au recomandat părinților să apeleze la ajutorul unui medic specialist.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările