Tânărul cu spirit civic din Teiuş care a predat la poliţie un portmoneu şi un telefon găsite pe stradă

Tânărul cu spirit civic din Teiuş care a predat la poliţie un portmoneu şi un telefon găsite pe stradă

Tânărul din Teiuş care a predat telefonul şi portmoneul la poliţie

Un bărbat din Teiuş a predat poliţiei un portmoneu şi un telefon pe care le-a găsit în zona centrală a oraşului. În urma verificărilor, poliţiştii au identificat persoana care le pierduse.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba îi adresează domnului Sechereş Alexandru felicitări pentru spiritul civic de care a dat dovadă. 
 
La data de 25 februarie 2019, la Poliţia Oraşului Teiuş s-a prezentat Sechereş Alexandru, de 31 de ani, din Teiuş, care a predat un telefon mobil şi un portmoneu în care erau documente şi suma de 380 de lei, despre care a declarat că le-a găsit în zona centrală a oraşului Teiuş”, susţin reprezentanţii IPJ Alba.
 
Din primele informaţii, telefonul şi portmoneul au fost uitate, de un cetăţean, pe plafonul autoturismului său, iar acestea au căzut în momentul în care a plecat de pe loc. 
 
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii l-au identificat pe proprietarul lor şi i le-au restituit, iar pe bărbatul care a dat dovadă de un spirit civic desăvârşit, l-au felicitat. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările