VIDEO Suspecţi de furturi din locuinţe prinşi de poliţişti din Alba Iulia. Prejudiciul este de 25.000 de lei

VIDEO Suspecţi de furturi din locuinţe prinşi de poliţişti din Alba Iulia. Prejudiciul este de 25.000 de lei

Unul dintre cei doi suspecţi este dus de mascaţi la Parchet

Doi suspecţi de comiterea ai multor furturi din case de locuit, situate pe raza municipiului Alba Iulia au fost depistaţi de poliţişti în judeţul Cluj Pe numele ambilor s-a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Alba Iulia, cu sprijinul lucrătorilor Serviciului de Acţiuni Speciale Alba, dar şi a poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, au organizat, miercuri, pe raza municipiului Câmpia Turzii, percheziţii domiciliare la doi suspecţi de comiterea mai multor furturi din case de locuit situate pe raza municipiului Alba Iulia.
 
Anchetatorii au identificat două persoane de sex bărbătesc, respectiv Alexandru B., de 32 ani, cunoscut cu antecedente penale şi Mircea P., de 22 ani, ambii din municipiul Câmpia Turzii, judeţul Cluj. Până în prezent, din datele obţinute în cadrul investigaţiilor efectuate şi a probele administrate în dosar, poliţiştii au stabilit că în perioada lunilor ianuarie - martie 2014, suspecţii au comis patru furturi din locuinţe, situate pe raza municipiului Alba Iulia, de unde au sustras sume de bani şi bunuri (bijuterii, ceasuri, laptop-uri, etc), valoarea totală a prejudiciului fiind de aproximativ 25.000 lei. Cu ocazia percheziţiilor domiciliare efectuate, de la cei doi suspecţi au fost ridicate mai multe bunuri (bijuterii, ceasuri, laptop-uri).  
       
 
Faţă de Alexandru B., se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor  de „furt calificat”, iar faţă de Mircea P., pentru „complicitate la furt calificat” şi „tainuire. Faţă de cei doi bărbaţi a fost dispusă măsura reţinerii pentru o durată de 24 ore, iar azi, 09 aprilie a.c., suspectul Alexandru B. să fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă, iar suspectul Mircea P. cu propunere de luare a măsurii preventive a controlului judiciar.
 
Suspectul Alexandru B. este cunoscut cu antecedente penale, fiind în nenumărate rânduri condamnat la pedeapsa închisorii, în cursul anilor 1997-2004, fiind încarcerat pentru comiterea de infracţiuni de furt şi distrugere. Tot pentru infracţiuni contra patrimoniului, bărbatul a fost condamnat în Franţa, a pedeapsa închisorii, de unde s-a eliberat în anul 2013.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: