Suspect de furturi de bani şi bijuterii în Germania, depistat şi reţinut de poliţişti într-o comună din Apuseni

Suspect de furturi de bani şi bijuterii în Germania, depistat şi reţinut de poliţişti într-o comună din Apuseni

Foto: arhivă Adevărul

Un bărbat de 44 de ani din Alba, pe numele căruia a fost emis un mandat european de arestare, a fost reţinut de poliţişti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bărbatul este suspectat de către autorităţile germane ca fiind autorul mai multor furturi de bani şi bijuterii din locuinţe. Suspectul Jorza Cristian Nicolae a fost arestat preventiv pentru 15 zile, la propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia.
 
Potrivit IPJ Alba, un bărbat pe numele căruia autorităţile germane au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea de infracţiuni contra proprietăţii, a fost depistat de poliţiştii din Abrud.
 
La data de 14 mai 2019, poliţiştii din Abrud l-au depistat şi reţinut pe un bărbat de 44 de ani, din Ciuruleasa, care era urmărit internaţional. Pe numele acestuia, autorităţile judiciare germane au emis un mandat european de arestare, fiind cercetat pentru furturi din locuinţe.
 
Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: