Stilouri de fiţe, cumpărate de Primăria Alba Iulia. Sunt suflate cu aur de 24 karate şi au corp din pudră de perle sau rădăcină de arţar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stilou Baron Pearl de tipul celor cumpărate de Primăria Alba Iulia
Stilou Baron Pearl de tipul celor cumpărate de Primăria Alba Iulia

Primăria Alba Iulia a cumpărat recent 30 de stilouri personalizate cu peniţă de aur, corp din pudră de perle întărită cu răşini sau cu părţi metalice suflate cu aur de 24 de karate.

Potrivit alba24.ro, valoarea achiziţiei, de la o firmă din Suceava (Poenari Pen Company SRL) este de 9.663,80 de lei, fără TVA. 

Administraţia locală a achiziţionat 10 stilouri Baron Pearl în valoare de 3.445,40 de lei, fără TVA. Descrierea acestora este următoarea: pe lângă cercei, coliere sau alte bijuterii, perlele pot fi purtate şi etalate într-un nou mod mai practic şi mai extravagant.

Materialul din care este confecţionat stiloul este o pulbere de perle care se întăreşte cu ajutorul unei răşini, iar rezultatul acestui procedeu constă în obţinerea unui aspect asemănător cu al perlelor naturale.

Partea de unde se ţine stiloul are formă hexagonală, rotunjită, fiind uşor de ţinut şi asigură o prindere foarte bună. Părţile metalice sunt suflate cu aur de 24k şi acoperite cu lac de protecţie. Peniţa Poenari este realizată din oţel cu vârful din iridiu.

În continuare, contractul prevede achiziţia a 10 stilouri Baron Brown în valoare totală de 3.109,20 de lei, fără TVA: stiloul Baron Brown se remarcă datorită lemnului, special selectat, al cărui joc de culori exprimă calmul şi frumuseţea naturală. Corpul stiloului este confecţionat din rădăcină de arţar şi se caracterizează prin culoarea maro cu textura bogată şi puncte fine de contrast bej.

Părţile metalice sunt suflate cu aur de 24k şi acoperite cu lac de protecţie. Peniţa Poenari este realizată din oţel cu vârful din iridiu şi poate fi F (Fine) cu scris subţire 0,6-0,7 mm sau M (Medium) cu un scris de 0,8-0,9 mm. Peniţa poate fi placată cu aur, rodiu (argintie) sau bicoloră (aur cu rodiu). Cutia cu etui este confecţionată din piele ecologică în două nuanţe contrastante.

Etui-ul poate susţine un singur instrument de scris şi se fixează magnetic în interiorul cutiei. Cutia şi etui-ul sunt inscripţionate cu sigla Poenari. Dimensiunile cutiei cu etui sunt: înalţime – 45 mm laţime – 90 mm lungime -190 mm.

Alte 10 stilouri sunt din categoria Baron Business şi au o valoare totală de 3.109,20 de lei, fără TVA: stiloul Baron Business se distinge prin designul simplist cu linii drepte şi aspect elegant. Corpul este realizat din material compozit foarte dens de culoare neagră, care în urma finisării devine foarte lucios. Stiloul se asortează cel mai bine unei ţinute business, fiind preferatul bărbaţilor cu un spirit întreprinzător.

Partea de unde se ţine are formă hexagonală, rotunjită, fiind uşor de ţinut şi asigură o prindere foarte bună. Părţile metalice sunt suflate cu aur de 24k şi acoperite cu lac de protecţie. Peniţa Poenari este realizată din oţel cu vârful din iridiu şi poate fi F (Fine) cu scris subţire 0,6-0,7 mm sau M (Medium) cu un scris de 0,8-0,9 mm.

Stilourile vor fi însotite de convertoare pentru calimară. Cutia cu etui este confecţionată din piele ecologică in doua nuanţe contrastante. Etui-ul poate susţine un singur instrument de scris şi se fixează magnetic în interiorul cutiei. Cutia şi etui-ul sunt inscripţionate cu sigla Poenari. Dimensiunile cutiei cu etui sunt: înalţime – 45 mm lăţime – 90 mm lungime -190 mm. 

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite