Spectacol de top la Alba Iulia. Ion Caramitru, alături de Horaţiu Mălăele în „Dineu cu proşti“

Spectacol de top la Alba Iulia. Ion Caramitru, alături de Horaţiu Mălăele în „Dineu cu proşti“

Medeea Marinescu şi Horaţiu Mălăele/Foto Adevărul

Personajul principal din spectacolul Naţionalului bucureştean este un mare naiv, ce face parte din familia personajelor etalon ce au fost întruchipate de mari artiști ai tuturor timpurilor. Celelalte personaje sunt fiecare reprezentante ale lumii de azi, în  toate dimensiunile ei.

Una dintre cele mai îndrăgite comedii ale Teatrului Naţional din Bucureşti, spectacolul „Dineu cu proşti", cu Horaţiu Mălăele în rolul principal, va putea fi văzut și la Alba Iulia. Spectacolul se joacă  la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, în 27 martie, de la ora 19.00. 

„Dineu cu proşti" are la bază scenariul lui Francis Veber pentru filmul de succes cu acelaşi nume. Veber a fost nominalizat la premiul César pentru cel mai bun regizor şi a primit acest prestigios premiu pentru categoria cel mai bun scenariu.

Criticii de teatru apreciază că ceea ce creează deliciul piesei este confruntarea între cinismul declarat susținut de suficiența  celor care cred că reprezintă miezul societății și oamenii simpli, retrasi, inteligenți dar timizi, care se trezesc față-n față cu situații limită.

Din distrubuţia spectacolului de la Teatrul  Naţional, alături de Horaţiu Mălăele, în rolul Francois, și  Ion Caramitru, în rolul lui Pierre, îi mai puteţi vedea pe Alexandru Georgescu, Dorin Andone, Alexandru Bindea, Medeea Marinescu, Costina Ciuciulică.

Biletele se găsesc la casieria Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările