Sensuri unice pe două străzi din Alba Iulia pentru fluidizarea accesului în oraş

Sensuri unice pe două străzi din Alba Iulia pentru fluidizarea accesului în oraş

Şoferii sunt nevoiţi să aştepte la rând pentru a intra în oraş

Primăria Alba Iulia a luat decizia de a institui sensuri unice pe străzile Bucureşti şi Mărăşeşti, care asigură ieşirea şi intrarea în oraş în perioada cât pasarela de pe DN1 este blocată de lucrările de modernizare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Decizia administraţiei locale intră în vigoare marţi, 30 august 2011. „Biroul Rutier al Poliţiei Municipiului Alba Iulia a avizat favorabil aceste măsuri propuse de primărie pentru fluidizarea şi decongestionarea traficului din centrul oraşului, ca urmare a lucrărilor ce se desfăşoară pe pasarela peste calea ferata, în zona Partoş. De la această dată se vor monta şi semnaliza corespunzător cu indicatoare rutiere sensurile unice de pe străzile menţionate“, a spus Mihai Coşer, purtătorul de cuvânt al Primăriei Alba Iulia.

Sensul unic propus pentru strada Bucureşti este delimitat de intersecţia cu strada Trandafirilor spre şoseaua de centură până la terasamentul căii ferate. Al doilea sens unic este descris pe direcţia terasament cale ferata (centura ocolitoare) - strada Mărăşeşti până la intersecţia cu str Gheorghe Doja. „Vor fi prevazute priorităţile de trecere pe tronsoanele înguste cuprinse între străzile Florilor şi Augustin Bena respectiv str. Barbu Lăutaru şi str. Bucuresşti şi zonele de preselecţie de pe b-dul T. Vladimirescu, str. Gheorghe Doja şi şoseaua de ocolire a municipiului“, a afirmat Mihai Coşer.

Încă o noutate o constiutie desfiinţarea sensului unic existent pe str. Andrei Mureşanu şi semnalizarea acesteia în ambele sensuri. Şoferii care vor să intre în oraş sunt nevoiţi în prezent să aştepte chiar şi cu orele în periodele de vârf în cozile de pe şoseaua de centură.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările