VIDEO Scandal electoral în Alba: bolnavi psihic duşi cu microbuzul la vot în oraşul Baia de Arieş

VIDEO Scandal electoral în Alba: bolnavi psihic duşi cu microbuzul la vot în oraşul Baia de Arieş

Din microbuz au coborât mai multe persoane care au mers să voteze. Foto: captură film video

Alegeri cu scandal la Baia de Arieş. Un alegător a filmat duminică dimineaţă un microbuz care a transportat mai multe persoane la o secţie de vot.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE ora 08.20: Potrivit unor surse din cadrul IPJ Alba, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cîmpeni unde s-a constituit un dosar în care se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu.

UPDATE ora 12.50: Traian Pandor, candidatul PNL la funcţia de primar, a declarat că a depus o plângere la Biroul Electoral de Circumscripţie, care ar urma să fie transmisă poliţiei pentru a se face cercetări. Pandor a afirmat că au fost realizate mai multe drumuri cu microbuzul instituţiei spre secţia de votare, în condiţiile în care la centrul de bolnavi psihic din Baia de Arieş sunt 45 de persoane cu drept de vot. Candidatul ALDE, Gheorghe Bora, cel care este acuzat că a organizat transportul bolnavilor, nu a putut fi contactat.

Filmul a fost postat pe internet şi  adunat sute de vizualizări şi zeci de comentarii. În comentariul de la filmuleţ, autorul susţine că este ora 7 dimineaţa şi că alegătorii sunt bolnavi de la centrul de persoane cu dizabilităţi psihice din oraş, care sunt îndrumaţi de directorul centrului Gheorghe Bora. Acesta este, însă, candidat din partea ALDE la funcţia de primar al oraşului.

”Angajaţii centrului pentru persoane cu dizabilităţi psihice în timpul serviciului se ocupă cu transportul bolnavilor la secţia de votare îndrumaţi de directorului centrului Bora Gheorghe. Dragi băieşeni ieşiţi la vot, nu ne dorim ca aceşti oameni să ne decida soarta oraşului”, afirmă persoana care a postat filmul pe internet. Persoanele transportate cu microbuzul au mers să voteze la o secşie amenajată în cadrul şcolii generale din oraş. Poliţia s-a autosesizat şi efectuează cercetări în teren.

Bolnavi psihic transportaţi cu microbuzul la vot în oraşul Baia de Arieş

 

Citiţi şi:

 

Alegeri locale 2016 Alba: Mircea Hava, cu emoţii la vot dar convins că va câştiga din nou Primăria Alba Iulia

 

Alegeri locale 2016 Alba. Cum au votat politicienii şi ce aşteptări au pentru viitor

 
 

Promisiunile fanteziste ale unui candidat independent la Primăria Alba Iulia

 

Promisiunile ”ratate” de administraţia din Alba Iulia: drumurile din noile cartiere, ştrandul, sala polivalentă

 

 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: