S-a spânzurat din cauza jocurilor de noroc la 23 de ani

Gheorghe Câmpean a fost găsit azi-dimineaţă decedat în incinta unei spălătorii auto din Alba Iulia. Tânărul a lăsat un mesaj de adio în care îşi cere scuze mamei pentru gest şi îi ameninţă cu răzbunarea pe cei care au profitat de el.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un tânăr în vârstă de 23 de ani din comua Meteş a fost găsit spânzurat azi-dimineaţă în incinta unei spălătorii auto din Alba Iulia. Gheorghe Câmpean lucra la spălătoria auto Albatros, de pe strada Ferdinand I, de aproape doi ani de zile.

Împătimit al jocurilor de noroc

Bărbatul a lăsat un bilet de adio în care îşi cere iertare mamei sale pentru gestul său. Şeful acestuia şi colegii de serviciu susţin că tânărul era un împătimit al jocurilor de norc şi că, probabil, din această cauză s-a spânzurat.

„Am închiriat acest spaţiu de aproximativ o lună de zile şi am preluat şi angajaţii. Lucrează aici de doi ani de zile şi era foarte priceput şi foarte muncitor. Zicea că nu îl prea interesează banii şi că tot ceea ce câştigă dă pe băutură şi la jocurile de noroc. Avea cheie de aici şi a avut cum să intre în interior“, a declarat Rareş Nicoară, şeful lui Gheorghe Câmpean.

În biletul de adio, tânărul se referă şi la o răzbunare care ar urma să aibă loc „în altă viaţă“ împotriva celor care au profitat de el.

„O să mă întorc în altă viaţă“

„Mamă te rog să mă ierţi că am făcut treaba asta, dar cred că aşa e mai bine şi îmi cer scuze pentru problemele pe care ţi le-am făcut în viaţă. Restu care au profitat de mine o să mă întorc în altă viaţă... Şi atunci o să vadă că nu îi bine să profiţi de cineva care îi mai slab de minte. Şi încă ceva să staţi liniştiţi că încă 2 ani o să fie secetă în România“, a scris Gheorghe Câmpean, strigat de cunoscuţi „Ghiţă“, în biletul de adio.

Tânărul făcea parte dintr-o familie care a avut probleme în trecut şi mai avea patru fraţi vitregi. Unul dintre aceştia a venit la Alba Iulia, la locul unde s-a sinucis fratele lui. „Nu a dat niciun semn că vrea să facă aşa ceva. Avea probleme în ultima vreme cu banii dar nu a spus nimic. Era harnic şi muncitor“, a spus Aurel Câmpean.

Fratele lui Gheorghe Câmpean ştia că acesta are probleme cu banii

Nici colegii de serviciu şi nici fratele tânărului spânzurat nu au putut preciza care ar fi valoarea datoriilor pe care Gheorghe Câmpen le avea de pe urma jocurilor de noroc. Toţi ştiau că acesta juca foarte mult şi că stătea în salile cu jocuri mecanice nopţi întregi. Cadavrul bărbatului a fost transportat la serviciul de medicină legală pentru efectuarea autopsiei.

Cazul acestui tânăr nu este singular în Alba Iulia. În luna decembrie 2009, un alt tânăr s-a sinucis din aceleaşi motive. Valentin Cioban avea 17 ani şi a recurs la acest gest după ce a pierdut la jocurile de noroc banii trimişi de mama lui care muncea în Spania.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările