Românca de 13 ani, actriţă în „Game of Thrones“. Ce rol a primit adolescenta în celebrul serial de televiziune

Românca de 13 ani, actriţă în „Game of Thrones“. Ce rol a primit adolescenta în celebrul serial de televiziune

Tânăra de 13 ani este o mare vedetă în devenire Sursa foto: Facebook

O tânără din România a ajuns vedetă internaţională pe scena dansului şi actoriei la numai 13 ani. Octavia Selena Alexandru a fost selectată pentru un rol în celebrul serial Games of Thrones. Tânăra a jucat personajul Leaf – Child of the Forest, un membru al rasei non-umane ”Copiii pădurii”, în episodul 10 al sezonului IV (2014) şi în episodul 1 al sezonului V (2015) din serial.

Ştiri pe aceeaşi temă

Octavia Selena Alexandru a participat la un casting organizat în 2012 pentru rolul din serial şi i-a impresionat pe producători, care au decis imediat să o selecteze pentru rolul Leaf. Tânăra locuieşte la Londra împreună cu familia, unde a urmat cursuri de balet, actorie şi muzică la mai multe instituţii cunoscute din capitala Marii Britanii.
 
Octavia a fost semifinalistă în 2011 la concursul ”Got to Dance”, iar în 2009 a obţinut primul loc la concursul ”GB Dance Festival”, la categoria sub 9 ani. În acelaşi an, a primit un premiu special din partea The Royal Ballet pentru cel mai bun dans solo pe scena ”Shaw Theatre” din Londra. 
 
”Într-o zi o să ajung o mare balerină, cunoscută în întreaga lume”, spunea Octavia în timpul concursului din anul 2011. Octavia are şi abilităţi de soprană, cântă la pian şi chitară şi a urmat şi cursuri de fotografie. 

Octavia Alexandru în rolul din Games of Thrones
 
Biografia micuţei Octavia Selena Alexandru nu se limiteaza doar la rolul din Game of Thrones. De-a lungul anilor, aceasta a apărut în filme artistice, producţii de televiziune, reclame şi videoclipuri. Câteva dintre peliculele în care o regăsim pe talentata fată de 13 ani din Romania sunt: Red Wagon (2010), Ward 3 (2010), D`ora (2010), The Nutcraker (2010), The Swan Lake (2011), The House (2012), Salt (2013), Hero Fisher (2014), ”What is this Feeling” (2014).

Un ”castig test” al Octaviei care demostrează talentul micuţei artiste

În unele dintre acestea a jucat alături de actori români, cum ar fi D`ora, film care descrie realităţile din România anului 1996, la şase ani de la Revoluţie. A apărut şi în serialul pentru copii Cartoonito. De asemenea, tânăra a participat şi la prezentări de modă, cum ar fi ”Bucharest Fashion Week”, unde a fost model pentru branduri cunoscute la nivel mondial. Octavia a jucat şi în piese de teatru, ”Witchcraft” în 2010 şi ”Christmas Show” în 2007. Prinicpala sa pasiune rămâne, însă, dansul fiind expertă în balet, ballroom, bellydance, dans contemporan şi jazz.
 

Octavia Alexandru dansând în Covent Garden

Games of Thrones (Urzeala Tronurilor) este un serial de televiziune, produs de HBO. Premiera a avut loc pe 17 aprilie 2011 în Statele Unite şi a avut până în prezent cinci sezoane a câte 10 episoade fiecare. Serialul a înregistrat recorduri greu de doborât. Este cel mai piratat show de televiziune de pe internet, cu peste 100.000 de descărcări ilegale pe zi în întreaga lume şi a intrat în Cartea recordurilor la categoria ”Cea mai longevivă dramă de televiziune difuzată simultan pe mai multe canale media”, record pe care producţia l-a depăşit în 2015, când un episod a fost difuzat în acelaşi timp în 173 de ţări.
 
Inspirat din celebra serie de romane „Cântec de gheaţă şi foc“, de George R.R. Martin, serialul de aventuri Urzeala Tronurilor se învârte în jurul Tronului de Fier şi al celor şapte familii, printre care proeminente pentru Westeros sunt Stark, Lannister şi Baratheon.
 
Pe aceeaşi temă:
 

Sursa foto: facebook

Imagini din aceeasi galerie
  • Sursa foto: facebook
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările