VIDEO Reacţie emoţionantă a tatălui tinerei tâlhărite la Alba Iulia: „Cei care l-au eliberat pe nenorocitul ăsta sunt la fel de vinovaţi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tatăl fetei tâlhărite într-o scară de bloc la Alba Iulia
Tatăl fetei tâlhărite într-o scară de bloc la Alba Iulia

Tatăl tinerei de 20 de ani tâlhărită cu sălbăticie într-o scară de bloc din Alba Iulia afirmă că vinovaţi de cele întâmplate sunt şi cei din conducerea Guvernului şi a Parlamentului care au decis că astfel de indivizi trebuie eliberaţi înainte de termen.

Tatăl tinerei de 20 de ani tâlhărită cu sălbăticie într-o scară de bloc din Alba Iulia s-a dezlănţuit la adresa politicienilor care au promovat legea privind recursul compensatoriu, care a permis autorului agresiunii să scape de la închisoare cu 8 luni mai devreme. Grigore Sava afirmă că cel puţin al fel de vinovaţi de cele întâmplate sunt şi cei din Guvern şi a Parlament care au decis că astfel de indivizi trebuie eliberaţi înainte de termen.

 ”Nu doresc la nimeni să treacă prin ce am trecut noi. Individul, asta-i meseria lui. I-am văzut cazierul... Nenorociţi sunt cei care au dat legilea astea, de i-au scos afară. Nu fac politică, dar nu s epoate aşa ceva. În ce ţară trăim ca să eliberezi infractorii? Aş fi curios să-l întrebaţi pe Tudorel, să-i arătaţi, dacă o simţit el ceva când a primit lovitura fiica mea şi a ajuns în starea asta. Pe Tudorel sau pe Dragnea, cine o votat legea. Nu se poate aşa ceva, în ce ţară trăieşti ca să eliberezi infractorii ăştia. Ei sunt la fel de vinovaţi. Nenorocitul ăla e vinovat, dar pe ei îi consider mai nenorociţi”, a spus Grigore Sava. 

Bărbatul a declarat că el nu se afla în Alba Iulia şi că a trăit un şoc cumplit când a văzut că fiica lui nu este coerentă şi nu îşi aduce aminte nimic din ce se întâmplase cu ea cu o zi înainte. „Noi am primit un telefon de la unchiul Denisei şi ne-a zis că e ceva în neregulă cu fata. Noi eram la ţară şi nu ne-am gândit la nimic rău. Am încercat să o sunăm, avea telefonul închis şi apoi am contactat un vecin să meargă să bată la uşă, să vadă ce e cu ea. A deschis uşa, dar era într-o stare confuză.

Când ne-a sunat vecinul am zis că o fi drogat-o cineva, cine ştie. Am plecat imediat acasă şi am găsit-o în aceeaşi stare. Am urcat-o în maşină, am venit la urgenţă să vedem. Oamenii de aici i-au făcut analize pentru că se vedeau două lovituri la cap. Am refăcut filmul evenimentelor să aflăm dacă i-a pus cineva ceva în cafea, în suc. Ea nu îşi mai amintea nimic din ziua de sâmbătă. Îşi amintea doar că a fost în mall şi că se uita la haine pe acolo. Acum este bine fizic, moral e bine, dar să vedem. S-a uitat la imagini şi nu a avut nicio reacţie. Nu i-a venit să creadă că a păţit aşa ceva”, a declarat tatăl fetei agresate la Alba Iulia. 

Bărbatul a spus că îl consideră vinovat pe agresor, dar şi pe cei din conducerea Guvernului care au decis că astfel de indivizi trebuie eliberaţi înainte de termen. "Când am văzut imaginile, atunci în momentul respectiv îmi venea să stau, să fii fost cu individul ăla faţă în faţă, două minute. Nu doresc la nimeni să treacă prin ce am trecut noi. Individul, asta-i meseria lui. I-am văzut cazierul... Nenorociţi sunt cei care au dat legilea astea, de i-au scos afară. Cred că noi avem nevoie de psiholog mai mult ca fata. Nenorociţi dintr-ăştia care sunt eliberaţi aşa degeaba. Nu se poate aşa ceva? În ce ţară trăim ca să eliberezi infractorii? Aş fi curios să-l întrebaţi pe Tudorel, să-i arătaţi, dacă o simţi el ceva când a primit lovitura fiica mea şi a ajuns în starea asta. Nu se poate aşa ceva, în ce ţară trăieşti ca să eliberezi infractorii ăştia. Ei sunt la fel de vinovaţi. În momentele astea îi consider mai nenorociţi pe ei decât pe ăla. Pentru că asta e meseria lui, a stat numai prin puşcării", a mai spus tatăl tinerei care suferă de episoade de amnezie după atacul de sâmbătă", a completat emoţionat tatăl tinerei lovite de Nicolae Drăgoi. Victima are 20 de ani, este studentă la Educaţie Fizică şi a practicat judo. Tânăra îşi revine dar se află, în continuare, în spital.

Părintele fetei este recunoscător şi celor trei poliţişti care l-au prins pe agresor. ”Trei poliţişti tineri au fugit prin grădini, l-a prins fără mandat, au mers mai repede decât mascaţii şi l-au prins. Ei se chinuie să îl prindă şi dacă îl eliberază, după 1 an, va tâlhări iar”, a conchis bărbatul. Cei trei poliţişti, care au ajuns primii la locuinţa agresorului Drăgoi Nicoale şi au reuşit să îl prindă chiar dacă a încercat să fugă, sunt agent principal Daniel Moldovan, agent Mădălin Belei şi agent Marcel Limbăşanu, toţi trei din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale al Poliţiei Municipiului Alba Iulia.

Judecătoria Alba Iulia a admis, marţi, 20 noiembrie, propunerea procurorilor şi au decis arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile. Drăgoi Nicolae a cerut magistraţilor să fie plasat în arest la domiciliu. Bărbatul de 33 de ani a fost eliberat din penitenciarul Aiud în 15 septembrie, după ce a beneficiat de prevederile legii privind recursul compensatoriu pentru întraga perioadă cât a fost închis în România. Sâmbătă, 17 noiembrie, a atacat cu bestialitate o tănără într-o scară de bloc din Alba Iulia, înteraga scenă şocantă fiind surprinsă de camerele de luat vederi.

Citiţi şi:

Daniel, Mădălin şi Marcel, poliţiştii din Alba Iulia care l-au prins pe agresorul ce a lovit cu sălbăticie o tânără de 20 de ani

VIDEO „Aş ţine ca acest clip să fie vizionat de domnul Toader“. Reacţia lui Marian Godină după ce un recidivist a atacat cu brutalitate o tânără în Alba Iulia

FOTO VIDEO Bărbatul care a atacat o femeie de 20 de ani în scara unui bloc din Alba Iulia a fost reţinut. Tânăra a ajuns la spital cu pierderi de memorie

 

VIDEO Imagini şocante! Tânără făcută knock-out şi jefuită în scara unui bloc din Alba Iulia. Agresorul i-a luat telefonul şi a dispărut

 

VIDEO Atacatorul tinerei din Alba Iulia este recidivist eliberat recent în baza legii privind recursul compensatoriu

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite