Razie pe centura oraşului Alba Iulia. 47 de persoane aflate în căruţe şi corturi, evacuate de poliţişti FOTO

Razie pe centura oraşului Alba Iulia. 47 de persoane aflate în căruţe şi corturi, evacuate de poliţişti FOTO

Persoanele stabilite clandestin au fost evacuate. Foto: IPJ Alba

Poliţiştii din Alba Iulia au organizat o acţiune cu efective suplimentare pentru creşterea gradului de siguranţă publică şi combaterea cerşetoriei, pe raza municipiului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Au fost evacuate 47 de persoane care se stabiliseră, clandestin, în zona şoselei ocolitoare a municipiului Alba Iulia.
 
Miercuri, 6 iulie 2022, în intervalul orar 07,30 - 09,30, Poliţia Municipiului Alba Iulia a organizat o acţiune cu efective mărite, în sistem integrat, în zona şoselei de centură în scopul identificării persoanelor care se stabiliseră clandestin în acea zonă şi erau predispuse la săvârşirea de fapte antisociale, în special cerşetorie.
 
Cu ocazia acestei acţiuni, în perimetrul în care erau campate mai multe căruţe, au fost identificate 47 de persoane, majoritatea domiciliate în alte judeţe, care au fost verificate, iar ulterior au fost evacuate din zonă.
 
Poliţiştii au identificat şi o minoră, în vârstă de 15 ani, din municipiul Cluj Napoca, care era urmărită la nivel naţional, după ce, la data de 30 iunie 2022, a plecat de la domiciliul unei rude din Alba Iulia. Aceasta a fost internată într-un centru de primire a copilului în regim de urgenţă, din Cluj Napoca.
 
Foto: IPJ Alba
 
Cu ocazia acţiunii, poliţiştii au depistat şi două femei, de 21 şi 33 de ani, ambele din judeţul Cluj, care sunt bănuite de săvârşirea infracţiunii de folosirea unui minor în scop de cerşetorie. Acestea ar fi apelat, în mod repetat, la mila publică, pe raza municipiului Alba Iulia, folosindu-se de copiii lor minori, cu vârste cuprinse între două luni şi 9 ani. La acţiune au participat 24 de poliţişti din structurile de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, criminalistic şi ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale care au fost sprijiniţi de 8 jandarmi. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările