Răzbunare după omorul de la Sebeş. Cabana criminalului a fost incendiată în cursul nopţii. Pagubele sunt de 30.000 de lei

Răzbunare după omorul de la Sebeş. Cabana criminalului a fost incendiată în cursul nopţii. Pagubele sunt de 30.000 de lei

Foto: arhivă Adevărul

Crima ce a avut loc miercuri, 16 mai, în parcarea unui local din Sebeş nu a rămas fără urmări. În noaptea de miercuri spre joi, cabana autorului, din localitatea Pianu de Sus, a fost mistuită de un incendiu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cabana agresorului, care se numeşte Stancu Valer, a ars în întregime, focul fiind pus intenţionat. Pagubele se ridică la 30.000 de lei.
 
”În această dimineaţă, la ora 04.35, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba a fost anunţat despre producerea unui incendiu la o cabană, proprietatea lui S.V. din loc. Pianu de Sus, com. Pianu de Jos. La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Gărzii de intervenţie Sebeş, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă. Ca urmare a acestui eveniment, a ars cabana din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 100 mp în totalitate, pierderile materiale fiind evaluate la aproximativ 30.000 lei. În urma cercetărilor, s-a stabilit ca şi cauza probabilă de incendiu, folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, se afirmă într-un comunicat al ISU Alba.
 
Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba a a anunţat, joi dimineaţă, punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurii preventive a reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, împotriva inculpatului Stancu Valer pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

Victima Bercuciu Adrian Ilie
 
”În cursul zilei de 17.05.2018, urmează a se sesiza judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile. În fapt, s-a reţinut că, la data de 16.05.2018, în jurul orelor 12,00, între victima B.A.I. şi inculpatul Stancu Valer, care s-au întâlnit întâmplător în parcarea special amenajată a unui local din municipiul Sebeş, a izbucnit un conflict spontan în urma căruia inculpatul a lovit victima cu un cuţit,  cauzându-i o leziune traumatică (plagă tăiată – înţepată toracică, cu lezarea cordului) care i-a cauzat decesul. Procurorul criminalist continuă cercetările în cauză, pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi de drept, în vederea stabilirii răspunderii penale”, se susţine în comunicatul Parchetului. Localul unde a avut loc crima se numeşte Fresko Caffe şi este cunoscut ca un loc de întâlnire al interlopilor din zonă.
 
Victima Bercuciu Adrian Alin, de 32 de ani, a murit la puţin timp după ce a fost înjunghiat în zona inimii cu un cuţit. Tânărul s-a căsătorit în 6 mai 2018. Soţia acestuia a postat miercuri pe reţeaua de socializare Facebook următorul mesaj: ”Cu plecarea ta am pierdut tot. Te rog sa ma iei la tine soţul meu drag”. Gândurile acesteia sunt urmate de sute de mesaje de condoleanţe. Atacatorul de 37 de ani s-a predat după aproximativ trei ore la Poliţia municipiului Alba Iulia, unde a fost audiat până în cursul serii. 
 

Citiţi şi:

 

 
 
citeste totul despre: