Proxeneţi condamnaţi de Tribunalul Alba la închisoare cu executare. Obligau două minore să se prostitueze în parcări de pe DN7

Proxeneţi condamnaţi de Tribunalul Alba la închisoare cu executare. Obligau două minore să se prostitueze în parcări de pe DN7

Tinerii vor petrece mulţi ani la închisoare

Doi bărbaţi din Orăştie au fost condamnaţi de Tribunalul Alba la închisoare cu executare pentru trafic de minori şi proxenetism. Ciprian Vasile Popa şi Adrian Nicolae Mihalache au folosit două tinere minore, pe care le-au obligat să se prostitueze cu şoferi care tranzitau DN7 în judeţele Alba, Hunedoara şi Arad.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ciprian Vasile Popa a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu detenţie, în timp ce Adrian Nicolae Mihalache a primit 7 ani după gratii. Decizia a fost pronunţată marţi, 22 aprilie 2014 şi poate fi contestată la Curtea de Apel. Cei doi tineri sunt în arest preventiv din februarie 2013.
   
Cei doi bărbaţi au vârste de aproximativ 25 de ani. Activitatea infracţională se desfăşura în parcări de TIR din cele trei Alba, Hunedoara şi Arad. Proxeneţii cereau între 30 şi 50 de euro pentru o partidă de sex şoferilor străini, respectiv sume cuprinse între 50 şi 100 de lei şoferilor străini. Procurorii au identificat două victime minore. Una dintre tinere provenea dintr-un centru de plasament.
 
Minorele era bătute şi ameninţate dacă nu aduceau suficienţi bani din activitatea de prostituţie. De multe ori, inculpaţii îi ameninţau şi pe şoferi pe motiv că plăteau prea puţini bani pentru serviciile sexuale de care beneficiau.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: