UPDATE Proprietarii unei agenţii de turism din Alba Iulia, arestaţi în lipsă pentru înşelăciune şi evaziune fiscală

UPDATE Proprietarii unei agenţii de turism din Alba Iulia, arestaţi în lipsă pentru înşelăciune şi evaziune fiscală

Cei doi învinuiţi sunt propuşi pentru arestare preventivă în lipsă. Foto Arhivă

Proprietarii unei agenţii de turism din Alba Iulia, soţ şi soţie, sunt propuşi pentru arestare în lipsă la Tribunalul Alba după ce au înşelat 31 de persoane cu pachete turistice inexistente. Prejudiciul este de peste 160.000 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Tribunalul Alba a emis pe numele celor doi inculpaţi mandate de arest preventiv în lipsă pe o perioada de 30 de zile. Decizia poate fi contestată la Curtea de Apel.
 
Elena Mihaela Iancu şi Radu Iancu sunt cercetaţi în lipsă pentru înşelăciune şi evaziune fiscală de procurori ai Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia. Agenţia de turism implicată este Everest Travel SRL Alba Iulia şi funcţionează pe numele Elenei Mihaela Iancu.
 
Femeia a vândut excursii în valoare de peste 160.000 de lei către 31 de persoane, care însă nu au beneficiat de pachetele turistice achiziţionate. Sumele de bani au fost încasate personal de către cei doi soţi.
 
Anchetatorii îi mai suspectează de sustragerea de la plata unor obligaţii către stat în valoare de aproape 70.000 de lei. Cei doi învinuţi sunt daţi în urmărire naţională.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: