Profesoară de 34 de ani din Alba, reţinută şi plasată sub control judiciar după ce s-a culcat cu un elev de 14 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
profesoara elev

O profesoară în vârstă de 34 de ani din Alba Iulia a fost reţinută de poliţişti din Alba Iulia pentru comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor.

Băiatul cu care a întreţinut relaţii sexuale profesoara este în clasa a VIII-a şi are doar 14 ani. Femeia este profesoară de limba engleză la Şcoala Gimnazială din comuna Săliştea

Inculpata a fost reţinută pentru o perioadă de 24 de ore, reprezentantul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia apreciind, ulterior, că cercetarea poate continua cu aceasta în stare de libertate, sub control judiciar, dar cu interdicţia de a mai merge la şcoală.

Surse din cadrul anchetei au precizat că sesizarea a venit din partea reprezentanţilor şcolii. Profesoara ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minorul de trei ori în perioada octombrie 2018 – ianuarie 2019.

”Poliţia s-a sesizat din oficiu, în urma unor informaţii primite din comună, că profesoara ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un elev în vârstă de 14 ani. Ea a fost reţinută şi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia. S-a luat măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile”, a declarat cms. Cristian Mărginean, reprezentantul IPJ Alba.

Pentru fapta sa, femeia riscă pedeapsa cu închisoarea între 3 şi 10 ani de închisoare, fapta fiind agravată de faptul că minorul se afla în educarea acesteia, respectiv îi era profesoară la şcoala respectivă.

Citiţi şi:

 

Profesoara acuzată că a întreţinut relaţii sexuale cu un elev de 14 ani şi-a dat demisia din învăţământ. Povestea pozelor compromiţătoare

 

Reacţia românilor la cazul profesoarei din Alba reţinute după ce s-a culcat cu un elev de 14 ani: „Profesoarele mele semănau cu Ana Pauker şi Veorica“

Poliţist local din Alba Iulia, reţinut pentru şantaj şi hărţuire faţă de fosta soţie, poliţistă în cadrul MAI

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite