Probleme de gramatică la Inspectoratul Şcolar Alba. Greşeli elementare într-un text public despre ziua Educaţiei

Probleme de gramatică la Inspectoratul Şcolar Alba. Greşeli elementare într-un text public despre ziua Educaţiei

Textul postat de IŞJ Alba pe Facebook

Greşeli gramaticale elementare ale Inspectoratului Şcolar Judeţean Alba într-o postare publică pe pagina proprie de pe reţeaua de socializare Facebook.

Ştiri pe aceeaşi temă

”La multi ani!!! De ziua Educaţiei, ne-am adunat cu mic cu mare la Casa de Cultură Alba Iulia, pentru a sărbatorii cadrele didactice ale judeţului nostru, intr-un spectacol care face parte din Proiectului finanţat de Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale, Copilaria Uneşte România!!! Multumim oficialitătilor locale, judeţene si naţionale, care ne-au onorat astazi in zii de sarbatoare, cu prezenţa.Domnului Ministru Sectretar de Stat Lixandru Florian Ionel, M.E.N, C.N.D.I.P.T , parteneri in proiect si invitati din partea Instituţiei Prefectului, al Universitaţii 1Decembrie, Alba Iulia şi al Consiliului Judeţean.Eveniment organizat de doamna Inspector Şcolar General prof. Marcela Daramus”, astfel arată textul postat vineri, 5 octombrie, pe pagina Inspectoratului Şcolar Alba, care cuprinde cinci greşeli mari de scriere. 

Pe lângă acestea, textul este scris parţial cu diacritic şi nu sunt respectate spaţiile gramaticale necesare între unele cuvinte. În finalul textului cu greşeli se precizează că evenimentul dedicat Zilei Educaţiei a fost organizat de ”doamna Inspector Şcolar General prof. Marcela Daramus”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: