Prime uriaşe la compania de apă din Alba. Directorul general şi membrii consiliului de administraţie au împărţit aproape 50.000 de euro

Prime uriaşe la compania de apă din Alba. Directorul general şi membrii consiliului de administraţie au împărţit aproape 50.000 de euro

Ştefan Bardan, directorul Apa CTTA, a încasat o primă de 78.000 de lei

Directorul general şi membrii consiliului de administraţie al societăţii Apa CTTA SA Alba Iulia, având ca acţionar majoritar Consiliul Judeţean Alba, au încasat prime uriaşe, în valoare totală de aproape 50.000 de euro, pentru activitatea din 2017.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acţionarii companiei care furnizează apa în judeţul Alba, APA CTTA, au aprobat în luna martie prime uriaşe pentru directorul general şi membrii Consiliului de Administraţie. Astfel, membrii CA primesc în total 30.000 de euro primă pentru activitatea din 2017, iar directorul general primeşte 17.000 de euro.
 
APA CTTA este o companie deţinută de Consiliul Judeţean Alba şi de alte câteva municipalităţi din judeţ, iar serviciul furnizat este unul public, în regim de monopol. Informaţia a fost făcută publică de vicepreşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice, Daniel Zdrânc, care a postat pe Facebook decizia Adunării generale a acţionarilor companiei. Zdrânc este membru PSD, iar conducerea societăţii care furnizează apa potabilă în Alba este deţinută de reprezentanţi PNL. În consiliul de administraţie există, însă, şi un reprezentant PSD.
 
În luna martie 2017 s-a aprobat acordarea cotei de participare la profit a salariaţilor pentru anul 2017 în sumă totală de 1.190.000 lei (incluzând C.A.M. – 1.216.775 lei). De asemenea, a fost aprobată acordarea sumelor aferente plăţii componentei variabile anuale a indemnizaţiei administratorilor şi directorului general după cum urmează:
Administratori – 139.381 lei (incluzând C.A.M. – 142.517 lei)
Director General – 78.000 lei (incluzând C.A.M. – 79.775 lei)
 
 
Actualul director general al companiei este Ştefan Bardan, fost deputat PDL (2004 – 2008) şi prefect al judeţului Alba. Din Consiliul de Administraţie fac parte: preşedinte Consiliul de Administraţie Marian Florin Aitai şi membrii Elena Opruţa, Dorina Alexi, Cornel Murg (PSD) şi Emil Nicolae Muntean.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: