Primăria oraşului Teiuş inaugurează o şcoală modernizată cu trei zile înainte de încheierea anului şcolar

Primăria oraşului Teiuş inaugurează o şcoală modernizată cu trei zile înainte de încheierea anului şcolar

Noua şcoală din satul Căpud, Alba

Primăria oraşului Teiuş, din Alba, inaugurează marţi, 11 iunie, noua clădire modernizată a şcolii din satul Căpud.

Ştiri pe aceeaşi temă

Inaugurarea însemană un eveniment festiv cu tăiere de panglică şi va fi urmat de mutarea efectivă a copiiilor şi cadrelor didactice în noile spaţii de învăţământ. Mutarea elevilor are loc, însă, cu trei zile înainte de încheierea anului şcolar 2018 - 2019. Practic, elevii nu mai fac cursuri în ultima săptămână de şcoală, mediile fiind încheiate în cea mai mare parte.

”După un an de muncă susţinută, după eforturi umane şi financiare considerabile, scoala din Căpud este gata să-şi primească, îmbrăcată în haine noi, elevii şi profesorii.
 
Astfel, marţi 11 iunie 2019, ora 11:00, in cadrul acţiunii promovate de Primaria si Consiliul local, Ziua porţilor deschise la Şcoala primară Căpud va avea loc transferul copiilor si a cadrelor didactice in clădirea renovată a noii şcoli”,  informează Primăria Teiuş într-o postare pe pagina de socializare.

Lucrările de reabilitare şi modernizare au început anul trecut. Valoarea investiţiilor depăşeşte 500.000 de lei, o parte a banilor provenind de la Programul Naţional de Dezvoltare Locală – PNDL II, iar cealaltă parte de la bugetul local al oraşului Teiuş.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările