Primăria Cugir investeşte aproape 3 milioane de lei pentru modernizarea unei grădiniţe

Primăria Cugir investeşte aproape 3 milioane de lei pentru modernizarea unei grădiniţe

Primăria Cugir va investi aproape 3 milioane de lei pentru modernizarea uneia dintre cele şase grădiniţe din oraş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primăria Cugir a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) o licitaţie privind execuţia lucrărilor „Reparaţie Capitală Grădiniţa şi Creşa Prichindel, oraşul Cugir”.
 
Din punct de vedere al grădiniţelor din oraşul Cugir, în momentul de faţă există şase dintre care patru sunt cu program normal şi două cu program prelungit printre care se numără grădiniţa „Prichindel”. Grădiniţa cu program prelungit „Prichindel” poate acomoda 160 copii repartizaţi în 8 grupe, cu vârste cuprinse între 3 şi 6 ani.
 
Clădirea a fost construită în jurul anilor 1970. Folosinţa actuală a acesteia este de grădiniţă şi creşă. Imobilul este dezvoltat pe orizontală sub o formă compusă, fără rosturi între corpuri; fiind amplasat în zona de vest a oraşului Cugir, pe strada Nicolae Bălcescu nr. 10, în cadrul unui ansamblu de clădiri cu regim apropiat de înălţime.
 
Clădirea cuprinde la parter şi la etaj spaţiile specifice unei instituţii educative de tip grădiniţă, cu o capacitate de cca. 200 de copii (săli de clasă pt. grădiniţă, bucătărie, săli de mese, oficii, dormitoare, birouri administrative, 2 case ale scării, grupuri sanitare, vestiare, spaţii de circulaţie, magazii, depozite, etc). Subsolul este un subsol tehnic, cu o suprafaţă redusă (cca. 169 mp) şi este situat doar în zona centrală a planului clădirii.
 
Valoarea totală estimată a lucrărilor este de 2.980.321,02 lei, fără TVA.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: