Primar ALDE din Alba, despre ieşirea partidului de la guvernare: „Iar aţi dat o palmă la c...t“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul comunei Şrping din Alba, Daniel Rusu, membru ALDE, are un limbaj colorat atunci când se referă la ieşirea partidului de la guvernare.

Daniel Rusu a scris într-o postare pe Facebook că ”se simte înfuriat” pentru faptul că partidul din care face parte a părăsit guvernarea. El îi acuză pe liderii de la Bucureşti că nu s-au consultat cu membrii din teritoriu şi blochează astfel proiectele comunităţilor locale:

   

”Criza din guvern şi încăpăţânarea unor colegi din ALDE, blochează primăria Şpring şi aduc comunitatea locală în pragul colapsului! Nu înţeleg cu cine se consultă Tăriceanu, Vosganian sau Chiţoiu când decid să părăsească guvernarea şi nici nu înţeleg cât de mult le pasă de noi proştii ăştia de jos, care suferim de pe urmă deciziilor lor hazardate”, a scris primarul din Şpring. 

Daniel Rusus spune despre liderii ALDE care au hotărât ieşirea de la guvernare că din cauza lor nu mai există o ”majoritate bugetară”, care să aloce bani pentru primării.

„Pe scurt din cauza ALDE, în guvern nu mai există o majoritate bugetară (promisă şi foarte necesară) care să poată susţine o rectificare atât de necesară plăţii salariilor în primării şi în instituţiile de învaţământ, pentru persoanele cu handicap şi pentru susţinerea cofinanţării proiectelor începute… deci dragi colegi de la Bucureşti, iar aţi dat o palmă la c…t. Iar boul din fruntea statului stă ca prostul, în loc să aprobe noii miniştrii pentru a debloca situaţia tensionată. Numai nebuni şi tâmpiţi… Ruşine să vă fie! Sper ca totul să se rezolve cumva, că altfel, funcţionarii din Primăria Şpring vor intra in grevă… la Bucureşti! Cât de curând!”, a mai spus primarul din Alba.

Imagine indisponibilă

Daniel Rusu este unul dintre cei mai mari ”traseişti politici” din Alba, singurul partid în care nu a ajuns până acum fiind PSD. Comuna Şrping este situată în estul judeţului Alba, la limita cu Sibiul şi are circa 2.400 de locuitori.

Alba Iulia



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite