Povestea unui deputat AUR, spusă de primăriţa care l-a învins la locale: „L-au scos oamenii din primărie, voi l-aţi ales pentru a face ordine în ţară”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul deputat AUR de Alba, Daniel Gheorghe Rusu, a fost primar al comunei Şpring timp de 16 ani. Actualul primar, Iulia Stănilă, face un rechizitoriu dur în legătură cu ”realizările” acestuia în calitate de primar.

Cel mai tânăr primar din Alba, Iulia Stănilă, prezintă povestea fostului primar din Şpring, ajuns deputat din partea AUR. Cei doi s-au ”duelat” de două ori, în 2016 şi 2020, pentru funcţia de primar.

În 2020, Daniel Rusu a fost învins de candidata PNL. Iulia Stănilă critică dur alegerea fostului primar în Parlament şi susţine că în cei 16 ani, acesta nu a făcut aproape nimic pentru comuna Şpring. 

 ”Pădurea comunală a fost afacere de familie, oamenii achitau 5 m3 de lemn şi primeau 3,5, probabil aşa se explica zecile de metri cubi în plus găsiţi la controlul pe teren. Oamenii din 4 sate nu-şi mai primesc pământurile bunicilor/părinţilor pentru că «s-au pierdut» actele, dar prietenii fostului primar au zeci de hectare, toate cu documentele în regulă. După toate acestea şi multe altele, acest personaj mioritic din Ţara Secaşelor, în campania electorală urla în gura mare, prin ţară şi judeţ că vrea să apere ţara de hoţi”, spune actualul primar al comunei Şpring.

Mesajul transmis de Iulia Stănilă:

„Povestea unui deputat…

Cândva, într-o comună mică, comuna mea natală, am întâlnit un om ce părea bun, de meserie primar. Aveai impresia că îşi iubeşte comuna şi cetăţenii, neconditionat. L-am votat cu toţii la început. Treptat lucrurile au luat-o razna: bani publici, chefuri, ,,puicuţe” după cum scria el pe Facebook, ,,prieteni” mulţi, partide multe, idealuri măreţe: ,,de la primar de Şpring, voi ajunge primar de Sibiu, apoi PREŞEDINTELE ROMÂNIEI”. (Ţineţi minte aceste vorbe)

Imagine indisponibilă

Primarul comunei Şpring, Iulia Stănilă

Pe măsură ce anii treceau, mandatele la fel, grandomania creştea şi ea… prieteniile au început să fie condiţionate, meseria de NAŞ înflorea, mulţi copii botezaţi, mulţi tineri cununaţi, totul pentru voturi şi putere. Între timp, cine îi dadea un sfat sau cine nu era de acord cu atitudinea sau acţiunile lui era considerat ,,trădător, şarpe şi javră”. Capacitatea malefică de denigrare publică a celor care au îndrăznit să îl contrazică sau să candideze contra lui, a depăşit toate limitele.

Invenţii ordinare pentru a ştirbi imaginea, atacuri la familie… Toate acestea au generat un soi de teamă în rândul oamenilor. Nimeni nu mai îndrăznea să îl contrazică pe domnul primar pentru a nu fi considerat trădător. A colindat mult, PUR, PNL, PDL, USL, ALDE, PSD. Le spunea cetăţenilor că ii iubeşte, că-şi schimbă partidele atât de des pentru că nu găseşte sprijin (sute de mii de lei pentru o echipă de fotbal), el de fapt, nu-şi găsea locul…pe listă la parlamentare. Între-un final s-a regăsit, s-a luminat şi si-a găsit locul în AUR. Emoţionant până acum, nu?

A „contribuit” la formarea acestui partid şi nu oricum! Prin stilul caracteristic, a reuşit să facă rost de 80000 lei (conform spuselor foştilor colegi de partid) pentru locul I la deputaţi. În cazul în care ieşea sau nu primar, el oricum asta şi-a dorit mereu: Bucureşti! (acum 4 ani, după câştigarea mandatului de primar, a anunţat că va candida la funcţia de senator din partea ALDE, deşi înainte cu câteva luni îi ruga pe cetăţeni să îl voteze din nou, pentru a scrie ,,proiecte”).

alba aur deputat

Daniel Rusu, în timpul unei acţiuni electorale la Şpring

Aşa cum spuneam mai sus, trecând peste toate, şi-a găsit inima în AUR. Multe plimbări prin toată ţara, in timpul serviciului, propagandă extremistă, jigniri la microfon, plimbări cu boxa în buzunar, strigând în gura mare ce vrea să facă pentru România:

– autostrăzi (vă aşteptăm în comuna Şpring să vedeţi cum arată străzile din Draşov, Cunţa, după 16 ani cu Rusu la conducere);

– dezvoltare (după 16 ani de mandat, vă invităm în comuna Şpring unde nu avem apă, canalizare, gaze naturale);

– spitale (vă invităm în comuna Şpring să vă arate cetăţenii în ce condiţii sunt consultaţi şi cum arată cabinetele medicale din cele 4 sate, după 16 ani cu Rusu la conducere);

– educaţie (a făcut o facultate privată în Cluj, la 43 de ani, fără să-şi scrie un proiect măcar! De asemenea, vă deschidem cu drag şcolile din comună, să vedeţi cârpeli de sute de mii de euro, tencuială căzută, sobe de teracotă, băi fără apă curentă, de toate);

– sprijinirea crescătorilor de animale (vă aşteptăm la o discuţie cu fermierii din comună, să vedeţi cum au fost puşi in situaţia de a-şi vinde animalele sau cum li s-a mărit taxa de păşune de 8 ori);

– păduri (vă invităm la o vizită „în teren” să vedeţi cum pădurea comunală a fost afacere de familie, oamenii achitau 5 m3 de lemn şi primeau 3,5, probabil aşa se explica zecile de metri cubi „în plus”, găsiţi la controlul pe teren);

– vrea să scape Romania de hoţie (vă facem cunoştinţa cu furnizorii primariei Şpring, prieteni de familie, care şi-au făcut firme peste noapte, cu care Primaria a încheiat contracte de sute de mii de lei, servicii care nu au fost prestate niciodată);

– apără pământul românesc (vă invităm la Registrul Agricol Şpring, să vedeţi zeci de mii de hârtii în lucru, oameni din 4 sate care nu-şi mai primesc pământurile bunicilor/părinţilor pentru că „s-au pierdut” actele, dar prietenii fostului primar au zeci de hectare, toate cu documentele în regulă);

Ei bine, după toate acestea şi multe altele, acest personaj mioritic din Ţara Secaşelor, în campania electorală urla în gura mare, prin ţară şi judeţ că vrea să apere ţara de hoţi! Cu un tatuaj frumos pe mână, glas răsunător şi fulger în privire, părea că „se vrea” în Parlament! Şi ce credeţi?!?

A ajuns deputat! Când eu credeam ca el are o problemă… s-a dovedit că NOI, poporul român, avem o problemă! Aţi stat acasă? Aveţi „deportat” şi „semafor”, în loc de deputat şi senator. Aţi votat AUR? Mulţumim, acum Parlamentul României are 24 de karate! Sunt tristă pentru Romania pentru că avem tineri cu potenţial, elevi eminenţi, oameni valoroşi, tobă de carte, care muncesc 12 ore pe zi să-şi câştige traiul şi voi trimiteti în Parlament astfel de … superbităti?!

Sunt mândră de comuna Şpring (l-au expediat la parlamentare cu 200 de voturi, dintre care 100 pe listele suplimentare). La locale l-au scos din primărie aproape 800 de oameni, pentru dezastrul din ultimii 16 ani şi …l-aţi luat voi, să facă ordine în ţară.

Vi-l dăm pe Rusu, cu tot cu autostrăzile de la Draşov şi Cunţa, dar grijă mare… ştiţi cum l-am citat la începutul postării… „se vrea preşedintele ţării”. Şi …are mintea odihnită, mai ales după somnul din parlament din următorii 4 ani, pe banii dumneavoastră!”.

Vă mai recomandăm:

 

Mesajele noului deputat AUR de Alba către politicieni: „Nu am crezut niciodată că atâţia curvălăi stau la coadă. Iar aţi dat o palmă la c...t” VIDEO

 

Pandemia repopulează satele părăsite din Apuseni. Românii lasă oraşele pentru liniştea şi siguranţa muntelui

    

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite