„Poveste de iarnă“ la Sebeş cu muzică, poezie, colinde şi cadouri de la Moş Crăciun

„Poveste de iarnă“ la Sebeş cu muzică, poezie, colinde şi cadouri de la Moş Crăciun

Poveste de iarnă la Sebeş

Deschiderea oficială a sărbătorilor de iarnă la Sebeş a avut loc joi într-un decor de poveste în prezenţa a peste 300 de spectatori din oraş, dar şi din Alba Iulia şi Petreşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Membrii Cenaclului ,,Sunetul Muzicii” din Sebeş, Şcoala cu clasele I-VIII din Petreşti şi Nichi Ardeal Group au prezentat un spectacol deosebit. Evenimentul intitulat “Poveste de iarnă” s-a desfăşurat la Clubul „Illusion” din Baza de Agrement „La Unchiul Nicky”, din Parcul Arini  Sebeş şi a fost dăruit comunităţii în cadrul Campaniei Naţionale Smile 21+. 

Spiriduşii au prezentat invitaţilor o serie de surprize. Artista Adina Hada a deschis spectacolul colindelor, poeziilor şi muzicii. Fanfara de copii din Petreşti i-a încântat pe cei prezenţi cu colinzi. Eleve de la Liceul cu program sportiv Sebeş, au cantat impreuna cu Nick Iosub câteva colinzi minunate. De la eveniment nu au lipsit nici cântecele de Crăciun în limba germană şi nici muzica uşoară interpretată de Nick şi Romana Iosub.


Click pe poză pentru o galerie foto de la eveniment

De asemenea, au răsunat glasurile cristaline ale corului Şcolii din Petreşti, iar Alina Bratu şi grupul vocal „Maria” a fraţilor Popa,  au încântat publicul cu cântece specifice sărbătorilor de iarnă.  În cadrul spectacolului a fost inserat şi un moment poetic susţinut de poeţii Petru Făgăraş, Bogdan Turcu şi Marcel Vişa membrii în Cenaclul „Sunetul muzicii”.

Pentru toţi copiii cuminţi, în număr de peste 130, Moş Crăciun a adus pungi cu cadouri, iar membrii Cenaclului „Sunetul muzicii, au dăruit câte o carte fiecărui copil.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările