Postarea virală a unui român aflat la muncă în Germania: „Acasă nu se întoarce Diaspora, se întorc doar cei iresponsabili“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sergiu Moraru lucrează în Germania
Sergiu Moraru lucrează în Germania

Postarea unui român care lucrează în Germania a devenit virală în mediul online. Sergiu Moraru spune că cei mai mulţi dintre românii aflaţi în străinătate au simţ civic şi mult respect pentru cei care i-au primit cu braţele deschise.

Românul lucrează la aeroportul din Frankfurt, Germania, şi susţine că în prezent se întorc acasă doar „categoriile bine ştiute”, cei responsabili având contracte de respectat în ţările unde lucrează.

Afirmaţiile devenite virale ale românului aflat la muncă în Germania: „Dragi prieteni şi dragi Panicaţi...fac un apel la voi.. Un apel sincer . Renunţaţi în a mai poştă toate prostiile cu diaspora care se întoarce acasă.... Acasă NU SE ÎNTOARCE DIASPORA. Se întorc doar cei IRESPONSABILI.....(categorii bine ştiute). Noi ĂŞTIA DIN DIASPORA avem contracte de muncă de RESPECTAT....avem simţ civic şi mult RESPECT pentru cei ce ne-au primit cu braţele deschise când guvernanţii României ne-au dat cu flit. 

Noi ĂŞTIA DIN DIASPORA oricât de greu ne este...ne ridicăm în fiecare dimineaţă mergem muncim şi câte 12-14 ore pe zi. Noi AŞTIA DIN DIASPORA strângem din dinţi departe de cei dragi şi încercăm să facem cinste patriei noastre ROMÂNIA. Noi ĂŞTIA DIN DIASPORA nu prea ne permitem să clacăm pentru cā obiectivul nostru principal este să facem CINSTE în tot ceea ce facem.

Vă salut pe toţi.. Rog toţi adevăraţii mei prieteni să posteze mai departe acest mesaj scris de unul din ĂŞTIA DIN DIASPORA poate vom reuşi să reducem acest fenomen care se cheamă RĂUTATE.. şi nu sunt toţi acasă să ştiţi.. unii dintre ăştia din diaspora lucrează chiar dacă sunt riscuri... Aşa că va rog nu ne băgaţi pe toţi în aceeaşi oală!!”

Postarea românului din Germania are peste 27.000 de distribuiri în mediul online şi sute de comentarii.

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite