Plecarea din arest la domiciliu este considerată evadare. Avcenturile unui tânăr din Alba Iulia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Poliţia Română
Foto Poliţia Română

Un bărbat din Alba Iulia este cercetat pentru evadare. Acesta a părăsit locuinţa unde executa măsura preventivă a arestului la domiciliu.

Potrivit IPJ Alba, joi, 23 septembrie 2021, poliţiştii de supravegheri judiciare din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au verificat, în Alba Iulia, o persoană faţă de care a fost dispusă măsura preventivă a arestului la domiciliu.

Cu această ocazie, s-a constatat faptul că bărbatul, în vârstă de 24 de ani, a părăsit imobilul la care s-a stabilit executarea măsurii preventive, deşi, anterior, i-au fost aduse la cunoştinţă modificările legislative prin intrarea în vigoare a Legii nr. 146/2021 privind monitorizarea electronică în cadrul unor proceduri judiciare şi execuţional penale.

Faţă de acesta, poliţiştii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evadare şi au sesizat instanţa de judecată, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Vă mai recomandăm:

Sute de elevi din Apuseni, abandonaţi la „rechinii“ şoselelor. Firma de transport a scos autobuzele fără nicio explicaţie

 

Un ofiţer SRI „apt limitat” a dat în judecată instituţia pentru că vrea la pensie anticipată

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite