Pistol radar ultraperformant, în dotarea poliţiei rutiere din Alba Iulia. Mircea Hava către şoferi: ”S-a cumpărat pentru cei care tulbură oraşul”

Pistol radar ultraperformant, în dotarea poliţiei rutiere din Alba Iulia. Mircea Hava către şoferi: ”S-a cumpărat pentru cei care tulbură oraşul”

Pistolul radar a fost predat Poliţiei Alba Iulia

Poliţia Rutieră din Alba Iulia a fost dotată cu un pistol radar de ultimă generaţie pe care în va folosi la acţiunile de verificare din trafic

Ştiri pe aceeaşi temă

Anunţul a fost făcut de primarul Mircea Hava care spune că achiziţia a fost făcută pentru „cei care  tulbură oraşul cu liniuţe noaptea sau folosesc centura ca pistă de concurs”.
 
„Actul final din protocolul pe 2017, cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Alba/Biroul Rutier al Municipiului Alba Iulia, privind creşterea siguranţei rutiere. Pe scurt, l-au vrut, îl au: pistol radar de ultimă generaţie. Să vă gândiţi bine înainte de a spune ceva, dar dacă funcţionaţi pe principiul vreau o ţară ca afară, radarele nu pot să dispară. Cine se vaită de asta, uită cu câtă prudenţă circulă din primul oraş după graniţă.
 
Vă garantez că acest dispozitiv nu s-a cumpărat pentru satisfacţia poliţistului, nici pentru a sărăci omul, ci pentru cei care tulbură oraşul cu liniuţe noaptea sau folosesc centura ca pistă de concurs. Şi da, va fi folosit în toate localităţile care aparţin de Poliţia Rutieră Alba Iulia, inclusiv Şard sau Ciugud. De miercuri este operaţional. Presa va putea prelua informaţii cu poziţionarea radarelor, pentru a informa publicul”, spune primarul Mircea Hava pe pagina de Facebook.

Noua ”armă” împotriva celor care apasă prea tare pedala de acceleraţie a fost achiziţionată cu suma de 54.000 de lei.


citeste totul despre: