Patru tineri reţinuţi de poliţişti după ce au jefuit o sală de jocuri de noroc

Patru tineri reţinuţi de poliţişti după ce au jefuit o sală de jocuri de noroc

Patru tineri din Alba Iulia au fost reţinuţi de poliţişti după ce au spart un local public şi au furat 4.200 de lei. Banii furaţi i-au cheltuit la jocuri de noroc, în Alba Iulia şi în Zlatna.

Ştiri pe aceeaşi temă

a data de 7 noiembrie 2019, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, sprijiniţi de poliţiştii din Zlatna, i-au identificat pe 4 tineri, din Alba Iulia, cu vârste cuprinse între 17 şi 20 de ani, care sunt bănuiţi de furtul sumei de 4.200 de lei, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată de către reprezentantul unui local public din municipiu, în dimineaţa zilei de 7 noiembrie 2019. 
 
Se pare că, în noaptea de 6/7 noiembrie, cei 4 tineri ar fi forţat uşa din spatele localului, iar în timp ce unul dintre ei s-a asigurat că nu sunt observaţi, ceilalţi 3 ar fi sustras suma de 4.200 de lei. 
 
Din cercetări a rezultat că, în aceeaşi noapte, tinerii ar fi cheltuit banii furaţi, în mai multe localuri din Alba Iulia şi Zlatna, la jocurile de noroc. 
 
Aceştia vor fi prezentaţi, în cursul zilei de azi, 8 noiembrie, în faţa magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: