Pastorul olandez pedofil, arestat în Alba, şi-a violat de patru ori nepotul de 5 ani. Detalii de la procurorii care cercetează cazul

Pastorul olandez pedofil, arestat în Alba, şi-a violat de patru ori nepotul de 5 ani. Detalii de la procurorii care cercetează cazul

Olandezul Derk de Jong locuieşte de 9 ani la Ocna Mureş

Cetăţeanul olandez arestat în Alba pentru viol este urmărit penal pentru patru acte materiale. Anchetatorii au probe cu privire la patru infracţiuni de viol asupra nepotului acestuia de 5 ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

”La Parchetul  de pe lângă Judecătoria Aiud jud. Alba se află înregistrat dosar penal în care este urmărit penal un cetăţean olandez pentru săvârşirea infracţiunii de viol în formă continuată prev de art. 218 al. 1, 3 lit. a , b şi c C.pen. cu aplic. art. 35 al. 1 C.pen. (4 acte materiale). 

Conform probatoriului administrat la data de 16.05.2018 s-a dispus inculparea cetăţeanului olandez reţinându-se că în zilele de 12.05.2018, 13.05.2018, 14.05.2018 şi 15.05.2018 a întreţinut, în mod repetat, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, acte sexuale orale cu persoana vătămată în locuinţa sa din Ocna-Mureş (nepotul inculpatului, în vârstă de  5 ani, aflat în îngrijirea sa temporară), precedate de acte de natură sexuală constând în atingeri, mângâieri şi masturbări, în timp ce erau dezbrăcaţi”, se afirmă într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud.

Miercuri, 16 mai, procurorul a propus arestarea preventivă a inculpatului, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Aiud a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe timp de 30 de zile, în perioada 16.05.2018  - 14.06.2018. Cercetările se efectuează în continuare de organele de cercetare penală din cadrul Poliţiei oraşului Ocna Mureş, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud.

Bărbatul se numeşte Derk de Jong şi avea rezidenţă în oraşul Ocna Mureş din judeţul Alba, unde locuieşte de 9 ani. Victima acestuia a fost un băiat de 5 ani, care îi era nepot, astfel încât infracţiunea are o conotaţie agravantă. Acesta l-a adus pe nepotul său în vacanţă în România şi l-a agresat sexual. Pentru obţinerea de probe, poliţiştii au făcut o percheziţie la locuinţa din Ocna Mureş a cetăţeanului olandez, în urma căreia au ridicat un calculator şi mai multe mijloace de stocare. Poliţia a fost sesizată de vecinii acestuia. O femeie a povestit că într-o seară a văzut lumina aprinsă în locuinţa olandezului, s-a uitat pe geam şi l-a văzut pe bătrân şi pe copil dezbrăcaţi. Femeia l-a chemat pe soţul ei, care a filmat scena, după care au anunţat poliţia.

Derk de Jong era predicator penticostal şi s-a stabilit în Ocna Mureş acum 9 ani, după ce înainte venise în România cu ajutoare pentru copiii săraci. Olandezul a început să predice în bisericile din zonă şi a câştigat rapid încrederea localnicilor. Acesta a mai predicat şi în alte ţări, cum ar fi Belarus, SUA sau Filipine.

Citiţi şi:

Olandezul acuzat de viol asupra unui nepot de 5 ani a fost arestat preventiv. Cum a fost descoperit de o vecină

Cetăţean olandez de 77 de ani reţinut la Ocna Mureş după ce şi-ar fi violat nepotul de 5 ani

 

citeste totul despre: