Oraşul Ocna Mureş a rămas fără apă potabilă, la peste 30 de grade Celsius

Oraşul Ocna Mureş a rămas fără apă potabilă, la peste 30 de grade Celsius

Ocna Mureş

Oraşul Ocna Mureş din judeţul Alba a rămas fără apă potabilă, vineri, 22 iunie 2012. Locuitorii oraşului de peste 10.000 de oameni au fost nevoiţi să se alimenteze cu apă din alte surse.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţii furnizorului, Apa CTTA SA Alba Iulia, au precizat că este vorba despre o defecţiune tehnică. Directorul a spus că odată cu remedierea defecţiunii vor fi curăţate şi conductele de rugina acumulată. Astăzi la Ocna Mureş au fost 32 de grade Celsius. Angajaţii furnizorului la nivel locul au încercat pe parcursul zilei să conecteze reţeaua oraşului la o sursă locală, din zona comunei Lunca Mureşului. Reluarea furnizării apei potabile este estimată după ora 18.00

Probleme cu apa potabilă s-au înregistrat în ultimele zile şi la Alba Iulia, Blaj şi Teiuş. DSP Alba a avertizat populaţia să nu consume apa din cauza turbidităţii ridicate, care a provocat creşterea concentraţiei de fier.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările