UPDATE Omor în plină stradă la Sebeş. Tânăr de 32 de ani înjunghiat în zona inimii. Autorul crimei s-a predat

UPDATE Omor în plină stradă la Sebeş. Tânăr de 32 de ani înjunghiat în zona inimii. Autorul crimei s-a predat

Tânărul înjunghiat a decedat la spital. Foto: ziarulunirea.ro

Un bărbat în vâstă de 32 de ani a murit miercuri, 16 mai, la Sebeş după ce a fost înjunghiat cu un cuţit în zona inimii.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE 15.50 Autorul omorului s-a predat la poliţie şi urmează să fie audiat de procurori. Victima acestuia avea 32 de ani şi era căsătorit de doar 10 zile.
 
UPDATE 14.30 Oraşul Sebeş a fost împânzit de poliţişti care îl caută pe criminal. Anchetatorii cunosc identitatea acestuia, având în vedere că localul unde a avut loc omorul are camere de luat vederi. Victima locuia în comuna Pianu.
_______________________________________________
Un incident deosebit de grav s-a produs, miercuri în jurul prânzului, în municipiul Sebeş unde un bărbat a fost înjunghiat în plină stradă. În timp ce victima zăcea prăbuşită la pământ, atacatorul a fugit iar acum este căutat de poliţişti.
 
Persoanele care au asistat la incident au alertat autorităţile. La faţa locului a intervenit un echipaj SMURD şi unul de la poliţie. Din primele informaţii de la locul incidentului rezultă că bărbatul a fost lovit cu un obiect ascuţit chiar în zona inimii iar starea lui este foarte gravă.
 
Se pare că atacul a survenit după un conflict spontan izbucnit între victimă şi agresor, în timp ce se aflau pe o terasă de pe str. Dorin Pavel. Victima are 32 de ani, iar agresorul este în vârstă de 37 de ani.
 

citeste totul despre: