O şcoală din Alba Iulia caută femeie de serviciu cu 30 de ani vechime. Care este explicaţia directorului

O şcoală din Alba Iulia caută femeie de serviciu cu 30 de ani vechime. Care este explicaţia directorului

Liceul de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia angajează femeie de serviciu. Una dintre condiţiile impuse prin anunţul de concurs este ca persoana care doreşte să prea postul trebuie să aibă nu mai puţin decât 30 de ani vechime în muncă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe lângă cerinţa privind vechimea uriaşă în muncă, candidatul trebuie să aibă un curs de agent curăţenie clădiri şi un curs de instruire privind însuşirea noţiunilor de igienă, dar şi cel puţin studii medii. Anunţul a fost făcut public de către Liceul de Arte ”Regina Maria” pe site-ul posturi.gov.ro.
 
Contactat de alba24.ro, directorul instituţiei, prof. dr. Ioan Chiciudean, a motivat condiţia de 30 de ani de vechime în muncă, prin faptul că instituţia caută o persoană care să rămână pe termen lung angajată şi să aibă experienţă în domeniu.
 
Acesta a spus că a mai organizat în trecut concursuri pentru ocuparea postului de femeie de serviciu, dar cele care au venit nu au stat pentru mult timp angajate. Momentan, potrivit lui Ioan Chiciudean, nu s-a prezentat nimeni pentru a depune dosarul.
 
De asemenea, acesta a mai declarat că dacă nu se va prezenta nimeni la concurs, acesta va fi reprogramat şi va fi coborâtă ”ştacheta la 20 de ani sau la 15 ani” vechimea necesară pentru postul de femeie de serviciu.
 
Termenul limită pentru depunere a dosarelor este 12 octombrie, proba scrisă va fi în data de 24 octombrie, iar candidaţii vor da şi o probă practică, aproape de sfârşitul lunii, în data de 25 octombrie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: