UPDATE O grădiniţă din Alba Iulia şi-a suspendat activitatea după ce o educatoare a fost testată pozitiv

UPDATE O grădiniţă din Alba Iulia şi-a suspendat activitatea după ce o educatoare a fost testată pozitiv

Gradiniţa din Alba Iulia

Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 13 din Alba Iulia şi-a suspendat activitatea cu copiii faţă în faţă şi hibrid, după ce o educatoare a fost depistată cu test pozitiv la COVID-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Încă trei persoane din rândul personalului Grădiniţei cu Program Prelungit numărul 13 din Alba Iulia au fost testate pozitiv pentru COVID-19, pe lângă educatoarea care a fost confirmată iniţial. Cel mai probabil, în acest caz, se va intra în scenariul roşu, mai exact suspendarea totală a activităţii timp de 14 zile 
 
Ştirea iniţială: De asemenea, rezultatul unui test comun, realizat cu metoda pooling în rândul personalului de îngrijire, a fost incert. 
 
A fost deschisă şi o anchetă epidemiologică, iar recomandarea pentru suspendarea activităţii grădiniţei a venit din partea DSP Alba.
 
 
Părinţii au fost anunţaţi abia în cursul serii de miercuri, în jurul orei 20.00, prin intermediul unui document pe care l-au primit şi l-au distribuit între ei.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: