O femeie de 76 de ani din Apuseni a decedat după ce a fost muşcată de câinii din gospodărie

O femeie de 76 de ani din Apuseni a decedat după ce a fost muşcată de câinii din gospodărie

Foto Arhivă

O femeie din comuna Mogoş, în Munţii Apuseni şi-a pierdut viaţa după ce a fost atacată de câinii de pază din proprie gospodărie. Aceasta a murit în weekend, în urma rănilor grave provocate de animale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Femeia avea 76 de ani şi locuia singură într-o casă aflată într-o zonă izolată din localitatea Cristeşti, comuna Mogoş. Trupul neînsufleţit a fost găsit de un vecin, sâmbătă dimineaţa, însă este posibil ca aceasta să fi decedat încă de vineri seara.
 
Vecinul s-a deplasat la gospodăria femeii, după ce animalele acestuia – vitele care se întorceau de la păşunat au ajuns la proprietatea lui. Astfel, şi-a dat seama că era ceva în neregulă şi a mers spre casa vârstnicei. A găsit-o fără viaţă, într-o livadă de pruni, după gardul împrejmuitor. Avea mai multe răni grave provocate prin muşcături de câini.
 
În urma concluziilor medicilor legişti, moartea s-a produs în urma hemoragiei externe masive provocate prin muşcături canine. Femeia avea patru câini de pază pe proprietatea ei.
 

Comunicatul IPJ Alba:

La data de 18.07.2015, în jurul orelor 09,45, Poliţia Oraşului Abrud a fost sesizată cu privire la faptul că la o locuinţă din localitatea Cristeşti, comuna Mogoş, a fost găsit cadavrul unei femei, prezentând mai multe plăgi, posibil muşcături de animale.  Echipa de poliţişti deplasată la faţa locului a identificat, pe un fânaţ, cadavrul lui C.V., de 76 de ani, care prezenta mai multe leziuni la nivelul mâinilor şi al spatelui. 

Se pare că victima locuia singură şi avea 4 câini de talie mare, care au fost găsiţi liberi, în zona locuinţei sale. Cadavrul a fost transportat la morga spitalului din Câmpeni, iar în urma necropsiei, medicii legişti au concluzionat că moartea a fost violentă şi s-a datorat  hemoragiei externe masive ca urmare a multiplelor plăgi prin muşcătură canină. În cauză nu sunt suspiciuni cu privire la cauza decesului. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările