O escroacă ce înşela persoane în vârstă prin metoda „acccidentul” a ajuns după gratii. Cum proceda femeia din Constanţa

O escroacă ce înşela persoane în vârstă prin metoda „acccidentul” a ajuns după gratii. Cum proceda femeia din Constanţa

Foto: alba24.ro

O femeie în vârstă de 41 de ani din Medgidia, judeţul Constanţa, a fost reţinută joi de poliţiştii din Alba pentru înşelăciune prin metoda „accidentul”. Aceasta a înşelat, în 21 aprilie, cu 2.000 de euro un vârstnic din Alba Iulia, după ce l-a sunat şi i-a spus că fiica lui a suferit un accident de maşină.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit IPJ Alba, femeia este bănuită de comiterea, în luna aprilie, a unei fapte de înşelăciune, prin metoda „accidentul”, împotriva unui bărbat de 75 de ani, din Alba Iulia. La percheziţie, poliţiştii au găsit bani, telefoane şi carterele SIM precum şi alte bunuri despre care există suspiciunea că au fost folosite sau provin din infracţiuni.
 
La data de 9 mai, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aba Iulia au reuşit documentarea activităţii infracţionale a unei femei, de 41 de ani, din Medgidia, judeţul Constanţa, bănuită de comiterea unei înşelăciuni, prin metoda „accidentul”.
 
În 21 aprilie, dimineaţa, aceasta l-ar fi înşelat pe un bărbat de 75 de ani, din Alba Iulia, invocând faptul că fiica acestuia ar fi avut un accident rutier, soldat cu rănirea unui minor, iar pentru a scăpa de răspundere ar fi necesar să plătească o sumă de bani.
 
În acest fel, femeia ar fi obţinut suma de 1.700 de euro şi 300 de lire. Pentru obţinerea de probe, poliţiştii au efectuat o percheziţie la domiciliul bănuitei, ocazie cu care au găsit sume de bani, mai multe telefoane mobile, cartele SIM,  agende cu însemnări privind sume de bani precum şi bunuri susceptibile ca fiind obţinute ca urmare a comiterii de înşelăciuni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările