Nouă pacienţi cu COVID-19, internaţi la Spitalul Judeţean Alba, au votat cu urna mobilă

Nouă pacienţi cu COVID-19, internaţi la Spitalul Judeţean Alba, au votat cu urna mobilă

Spitalul Judeţean Alba

Un număr de 21 de pacienţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia şi-au exercitat, duminică, dreptul de vot prin intermediul urnei mobile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pacienţii au votat în condiţii de siguranţă, cu folosirea echipamentelor de protecţie şi evitarea contactului între persoane, având în vedere contextul epidemiologic.  
 
În total, dintre pacienţii care au votat la alegerile locale, 9 pacienţi sunt internaţi la secţia de Boli Infecţioase, 4 la Ortopedie şi traumatologie, 2 – Gastroenterologie, 2 – Izolator, 1 – Recuperare, Medicină Fizică şi Balneologie,  1 – Pediatrie, 1 – Cardiologie şi 1 – Oncologie.
 
Nouă dintre pacienţii care au ales să-şi exprime intenţia de vot sunt confirmaţi cu COVID-19.

Până la ora 15.00 au votat în Alba un număr de 89.453 de alegători, reprezentând un procent de 28,8% din totalul persoanelor cu drept de vot. Pe listele permanente au votat 84.373 persoane, iar pe cele suplimentare - 3.264 de oameni. Faţă de alegerile locale din 2016, prezenţa este mai mică cu 0,47%.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările