Nouă elevi şi 16 cadre didactice din Alba, confirmate cu COVID-19.  Cinci dintre cazuri sunt la Colegiul Militar

Nouă elevi şi 16 cadre didactice din Alba, confirmate cu COVID-19.  Cinci dintre cazuri sunt la Colegiul Militar

Foto: agora.md

În judeţul Alba erau confirmate peste 20 de cazuri COVID în rândul elevilor şi personalului didactic şi auxiliar din şcoli, potrivit datelor centralizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Ştiri pe aceeaşi temă

Este vorba despre nouă elevi, cinci dintre ei de la Colegiul Naţional Militar din Alba Iulia, respectiv 16 cadre didactice şi personal auxiliar din învăţământul preuniversitar.
 
În ceea ce priveşte cei cinci elevi de la Colegiul Militar, aceştia sunt izolaţi şi fac cursuri online, potrivit reprezentanţilor colegiului.
 
Ceilalţi elevi ai unităţii participă în continuare la ore în sistem faţă în faţă.
 
Deocamdată nu au fost schimbări de scenarii în ceea ce priveşte funcţionarea unităţilor de învăţământ din judeţ. O actualizare a situaţiei a va fi făcută cel mai probabil vineri, pentru săptămâna viitoare.

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 71 de cazuri noi COVID-19 în judeţul Alba, potrivit datelor transmise de DSP Alba, joi, 11 februarie.

De la începutul pandemiei au fost raportate 14.589 îmbolnăviri. Dintre persoanele confirmate, 13.323 de persoane au fost declarate vindecate şi s-au înregistrat 390 decese.

Miercuri, în Alba au fost prelucrate 634 de probe (369 de probe la DSP si 265 la SJU). Numărul total de teste efectuate până în prezent în judeţ a ajuns la 162.454.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările