Moartea fulgerătoare a unei asistente de la Ambulanţa Alba. Se afla în concediu în Bulgaria, i s-a făcut rău şi a decedat la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia era angajată la Ambulanţa Alba
Femeia era angajată la Ambulanţa Alba

O asistentă medicală de la Ambulanţa Alba a decedat marţi, 1 septembrie 2020, fulgerător în timp ce se afla în concediu în Bulgaria.

Femeii i s-a făcut rău, a fost transportată la spital, dar medicii nu au reuşit să o salveze. Primul diagnostic este cel de stop cardio-respirator, dar, deocamdată, nu se ştie cauza.

Anca Muntean avea doar 42 de ani, era căsătorită şi mamă a unei adolescente.

”Colega noastră Anca Muntean, asistent în cadrul SAJ Alba, staţia centrala, în aceasta zi, a plecat dintre noi. Anca se afla în concediu în Bulgaria, în urma unei dureri toracice a ajuns la Spital iar aici a întrat în Stop Cardio Respirator ... nu s-a mai putut face nimic pentru Salvatorul nostru. Drum lin suflet drag tuturor!!! Condoleante familiei!”, a scris un coleg al acesteia pe un grup al salvatorilor de la Ambulanţa Alba.

asistenta alba deces

Un mesaj a transmis şi adjunctul ISU Alba, Ovidiu Costea: ”Am primit cu tristeţe trecerea în nefiinţă în mod fulgerător a unei colege de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Alba! Sincere condoleanţe familiei, apropiaţilor şi colegilor din Serviciul de Ambulanţă Alba! Dumnezeu să te odihnească, Anca Muntean!”

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite