Ministrul Transporturilor, despe Uber şi Clever: „Dăm o ordonanţă care să combată pirateria“

Ministrul Transporturilor, despe Uber şi Clever: „Dăm o ordonanţă care să combată pirateria“

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat joi, 21 martie, la Alba Iulia că autorităţile nu vor să interzică activitatea firmelor precum Uber şi Clever, ci vor ca toată lumea să urmeze aceeaşi legislaţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Noi nu avem nicio problemă cu Uber şi cu Clever, noi dăm o ordonanţă care să combată pirateria", a spus ministrul într-o conferinţă de presă susţinută la Alba Iulia.
 
”Noi nu avem nicio problemă cu Uber şi cu Clever, noi dăm o ordonanţă care să combată pirateria. S-a născut această marotă că avem ceva cu Uber. Nu avem nimic. Şi partea de Uber va fi probabil reglementată în perioada următoare. Nu are nimeni absolut nimic, nu vrem să-i interzicem, nu vrem să-i scoatem de pe piaţă, din contră vrem ca toată lumea să urmeze aceeaşi legislaţie. Există o regulă, toată lumea să urmeze regula respectivă”, a declarat Răzvan Cuc.
 
Cuc a precizat că proiectele de ordonanţă privind firmele de car sharing au fost în consultare publică, iar despre cei de la Uber a afirmat că nu ştie dacă au venit, ”dar dacă nu au venit trebuia să vină acolo şi să-şi spună punctul de vedere”.
 
Reprezentanţii Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) şi ai Federaţiei Operatorilor Români de Transport (FORT) au orgniazat, în ultima perioade, proteste în Bucureşti, reclamând că mult aşteptatele Ordonanţe de Urgenţă în domeniul transporturilor de pasageri, promise de Guvern, sunt blocate pe circuitul de avizare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: