Mii de familii din Apuseni, fără energie electrică din cauza vântului puternic

Mii de familii din Apuseni, fără energie electrică din cauza vântului puternic

Peste 5.000 de abonaţi au rămas mai multe ore fără energie electrică

Câteva mii de abonaţi din Alba au rămas fără energie electrică în urma unor avarii la reţelele electrice provocate, în noaptea de duminică spre luni, de vântul puternic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, au fost înregistrate avarii la reţelele electrice în cinci unităţi administrativ-teritoriale, fiind afectaţi peste 5.500 de abonaţi. Problemele în cauză au fost semnalate în Stremţ, Galda de Jos, Ocoliş, Poşaga, Sălciua, dar şi în satul Lungeşti, din judeţul Cluj.
 
”Luni dimineaţa la ora 7,00 mai erau nealimentate 26 posturi de transformare, cu 2.377 de utilizatori în Sălciua, Poşaga, Ocoliş şi satul Lungeşti”, au transmis reprezentanţii ISU Alba.
 
Judeţul Alba se află până luni, la ora 18.00, sub Cod portocaliu de vânt şi vijelii. De asemenea, între orele 2.00 şi 18.00, în sudul judeţului este în vigoare o avertizare de Cod roşu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: