Mesajul unui pacient care nu credea în COVID pentru medicii care l-au salvat: „M-au readus la viaţă“ VIDEO

Mesajul unui pacient care nu credea în COVID pentru medicii care l-au salvat: „M-au readus la viaţă“ VIDEO

Emil Ficior a stat internat 14 zile la Spitalul Municipal din Aiud

Un pacient al Spitalului Municipal din Aiud, care s-a vindecat de COVID-19 după ce a fost internat în stare gravă pe secţia ATI, a transmis un mesaj emoţionant de mulţumire cadrelor medicale.

Ştiri pe aceeaşi temă

„M-am născut a doua oară, m-au readus la viaţă. Mulţumesc întreg personalului Spitalului Aiud ATI, neurologie, infirmierele, asistentele care au fost după noi ca după nişte copii şi şi-au dat silinţa a ne ţine în viaţă. Nu am cum sa va răsplătesc toată viaţa mea, a transmis Emil Ficior, un bărbat de 39 de ani, din Ocna Mureş, care a ajuns în stare gravă pe secţia ATI, după ce a luat COVID.

În timpul cât a stat internat a făcut şi un video live pe Facebook în care le-a transmis celor care îl urmăreau să aibă grijă de ei şi să nu mai ia în glumă virusul.

„Nu am crezut în COVID”, spunea bărbatul cu masca de oxigen pe faţă. După 14 zile mai târziu, Emil Ficior s-a externat vindecat de virus.

Acesta a spus pentru alba24.ro că, la un moment dat, au început să îl doară articulaţiile, să aibă o stare de somnolenţă şi să aibă saturaţie mică. Trebuia să iasă pe balcon pentru a putea avea aer. A stat acasă timp de aproape patru zile, nu a mers la medic, iar starea s-a agravat. Când într-un final a fost văzut de medicul de familie, acesta l-a trimis să îşi facă un test COVID.

Nu a mai apucat să afle rezultatul testului de a doua zi, pentru că starea sa de sănătate s-a agravat foarte tare. În 7 aprilie a fost depistat pozitiv şi a fost internat pe secţia ATI a spitalului din Aiud. Două zile mai târziu, bărbatul a fost conectat la aparatele de oxigen, din cauza faptului că nu putea respira fără ajutorul acestora.

VIDEO Mărturia pacientului

„Încă o dată vă spun medicii şi toţi de aici fac tot ce pot pentru a ne salva, veniţi la timp şi nu staţi acasă că poate o să vă fie fatal”, şi-a încheiat bărbatul mesajul de mulţumire pentru cei care i-au salvat viaţa.

Vă mai recomandăm să citiţi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările