Mesaj impresionant de la fratele comisarului Berbeceanu: Eşti mândria mea, eroul copiilor mei, binele care învinge răul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TRaian Berbeceanu a fost arestat preventiv
TRaian Berbeceanu a fost arestat preventiv

Fratele comisarului Traian Berbeceanu a transmis sâmbătă un mesaj emoţionant şi impresionant pe Facebook în legătură cu ceea ce i se întâmplă în această perioadă şefului BCCO Alba Iulia. Remus Berbeceanu spune despre fratele său că este mândria lui, eroul copiilor săi şi binele care învinge răul. Mişcarea „Respect, Traian Berbeceanu” a ajuns la peste 8.000 de aprecieri pe Facebook.

Remus Berbeceanu este plecat în Germania de 16 ani. Prin mesajul transmis pe pagina „Respect, Traian Berbeceanu”, fratele comisarului şef susţie că poliţistul este nevinovat şi că dovezile împotriva acestuia au fost fabricate.

Tu eşi mândria mea, eşti eroul copiilor mei, eşti binele care învinge răul. Îmi aduc aminte când eram mici, ne luam apărarea unul celuilalt în faţa copiilor mari, dar acum dragul meu frăţior sunt departe de tine şi inima mi-e sfâşiată de durere că nu pot să te ajut. Am crescut într-o familie unită şi fericită. Tata, fost ofiţer MI, care la rândul lui a avut un comportament exemplar, cunoscut fiind pentru seriozitatea şi curajul cu care acţiona, deranjând de multe ori primsecretari şi nomenclaturişti comunişti, a avut la rândul lui probleme cu securitate şi la fel ca tine era cunoscut ca imposibil de mituit. De la el am învăţat amândoi ce este disciplina, curajul, demnitatea, dreptatea, adevărul. Mama, profesor respectat, o femeie „Pâinea lui Dumnezeu, ne-a ocrotit şi vegheat când eram bolnavi. De la ea am primit înţelepciune, bunătate sufeltească, bunsimţ, credinţă în Dumnezeu. 

După ani dragul meu frăţior, eram studenţi, iar în anul Revoluţiei, îmi aduc aminte când, cu curajul tău caracteristic, ai scos pentru prima dată studenţii din cămine şi ai pornit cu coloana prin centrul oraşului. Eram filaţi de pe trotuar de securiţti în civil, tremuram cu toţii ca varga de frică şi de exaltare strigând Libertate. După câteva ora tata era sunat de securitate şi i se spunea, tovarăşu maior, fiul dvs. Instigă studenţii. De pe atunci ai fost un lider, ai strigat pentru drepturile breavei Poliţii Române, ai vrut să vin alături de tine, dar pentru asta dragul meu frate, trebuie să te dedici trup şi suflet aşa cum ai făcut tu. Te condamnă frăţiorul meu că eşti urât, că arăţi ca un interlop, ca un infractor, dar oare nu miile de ore de muncă petrecute în anchetarea scursurilor societăţii te-au schimbat, te-au măcinat? Sau un poliţist adevărat trebuie să arate ca un actor de cinema care joacă în filem poliţiste? Oare ştiu ei de câte ori ai lucrat sub acoperire, stând printre infractori periculoşi şi tocmai alura ta de băiat rău pe care ei o condamnă a făcut ca misiunile să fie un succes? 

Bravi poliţişti din România, din postările de aici, mulţi dintre voi au pătimit acelaşi lucru şi poate la mulţi dintre voi o să urmeze această mizerie. NU vă lăsaţi terfeliţi, nu vă lăsaţi îngenunchiaţi, nu vă lăsaţi batjocorite sutele de ore de muncă. Dragi prieteni din România, eu trăiesc de 16 ani într-o lume civilizată, dar mă gândesc la voi. Pe voi, pe noi oamenii de rând cine ne apără? Ce şanse avem noi în faţa unei maşinării corupte care a ajuns de necontrolat? Dacă unui om cu greutatea, renumele şi cariera fratelui meu Traian Berbeceanu i se fabrică asemenea dovezi mincinoase, ce şanse avem noi oamenii de rând. Dragi colegi BCCO Alba, BCCO Hunedoara, BCCO Sibiu ai fratelui meu sunteţi Elita României! NU-l lăsaţi la greu asemenea cum nici el nu v-ar lăsa pe voi! Fiţi uniţi, fiţi o familie, numa aşa veţi putea răpune caracatiţa! FRATELE MEU DRAG CRED ÎN TINE ŞI NEVINOVĂŢIA TA şi mi-aş da viaţa pentru tine aşa cum ştiu că şi tu şi-ai da viaţa pentru Poliţia Română. RESPECT FRATELUI MEU – RESPECT POLIŢISTULUI PREMIAT! RESPECT TRAIAN BERBECEANU. EL este fratele MEU, EL este mândria MEA.

Traian Berbeceanu a fost arestat preventiv vineri seara pentru 29 de zile la Curtea de Apel Alba Iulia, de judecătorul Dana Ghiţoaica, fost procuror DIICOT. Berbeceanu este acuzat de sprijinirea unui grup infracţional şi favorizarea infractorului. Au mai fost arestaţi liderii grupării, Gabriel Biriescu şi Anişoara Biriescu. Potrivit procurorilor DIICOT Alba Iulia, aceştia ar fi derulat afaceri ilegale cu produse petroliere determinând un prejuduciu la bugetul statului de 3,5 milioane de lei.

Citiţi şi: 

Colegii poliţistului Berbeceanu: „Comisare fii puternic. Pe noi nu ne pot păcăli infractorii“

Scrisoarea comisarului-şef Berbeceanu: Acţiune mârşavă organizată de procurori şi de ofiţeri de informaţii

Şeful BCCO Alba Iulia, comisarul-şef Traian Berbeceanu, a fost reţinut de procurorii DIICOT

Patimile „Comisarului Cattani“, şeful BCCO Alba Iulia. Cum a învrăjbit şi protejat grupările de interlopi poliţistul Traian Berbeceanu

Povestea lui Traian Berbeceanu, superpoliţistul care i-a trimis în puşcărie pe interlopii din Alba, Hunedoara şi din Sibiu

Şeful de la Brigada de „Crimă Organizată“ Alba Iulia: „Indivizi de cea mai joasă speţă au penetrat instituţii importante ale statului“

Şeful BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu, poliţistul anului în 2007, cercetat într-un dosar de crimă organizată

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite