Medalie de aur la un concurs internaţional în Franţa pentru vinul Sauvignon Blanc de Jidvei

Medalie de aur la un concurs internaţional în Franţa pentru vinul Sauvignon Blanc de Jidvei

Vinul de Jidvei a fost premiat în FRanţa

Compania producătoare de vin Jidvei SRL din judeţ a obţinut medalia de aur la un concurs international desfăşurat în Franţa pentru Sauvignon Blanc Nec Plus Ultra. „Concours Mondial du Sauvignon“ s-a desfăşurat în perioada 11-12 aprilie 2014, la Bordeaux. Vinul premiat din podgoria Jidvei provine din recolta 2013.

Ştiri pe aceeaşi temă

În inima viticulturii şi vinificaţiei mondiale, vinul românesc de Jidvei s-a dovedit a fi cel mai complet, cel mai armonios, cel mai strălucitor şi cel mai catifelat. Cea mai nouă distincţie primită de unul dintre liderii producătorilor de vin din România, completează colecţia de medalii şi premii acordate acestuia în anul 2014.
 
Primele succese au fost înregistrate în luna ianuarie la Hong Kong, unde vinurile din gama Mysterium, Roze Nec plus Ultra şi Sauvignon Blanc Nec Plus Ultra au fost răsplătite cu medalii de aur, iar cele de Chardonnay şi Gewurztraminer cu medalii de argint. 
 
A urmat competiţiea de la Monaco “Femmes et Vins du Monde“ unde vinurile din gama Mysterium, SB Nec Plus Ultra si Roze Nec Plus Ultra au fost apreciate cu diplome şi medalii de bronz iar cel de Traminer şi vinul spumant Mărgăritar Roze, cu argint.
 
La concursul din martie, Challenge Interntional du Vin, Franţa, Bordeaux, vinul Roze Nec Plus Ultra a fost din nou pe podium cu o medalie de bronz. La sfârşitul lunii martie la unul din cele mai mari competiţii mondiale Vinitaly, de la Verona- Italia, vinul din gama Owne’s Choice Pinot Gris Maria, a fost distins cu un Grand Menzione.
 
Jidvei SRL deţine circa 2.300 de hectare cultivate cu viţă de vie, fiind lider naţional în acest domeniu. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: