Liviu Dragnea în vizită electorală în Alba: ”PSD va câştiga alegerile locale dar nu va fi ceva spectaculos”

Liviu Dragnea în vizită electorală în Alba: ”PSD va câştiga alegerile locale dar nu va fi ceva spectaculos”

Liviu Dragnea la evenimentul electoral de la Sebeş. Foto: alba24.ro

Preşedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a ajuns marţi în judeţul Alba pentru a participa la evenimente electorale ale candidaţilor de la Sebeş şi Cugir. Alături de acesta s-a aflat şi fostul ministru Mircea Duşa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dragnea şi Duşa au ajuns în Cugir la ora 15.00 şi au fost aşteptaţi de candidatul Mircea Trifan, cei 19 candidaţi pentru Consiliul Local şi alţi 400 de simpatizaţi social democraţi.
 
Vicepreşedintele PSD şi fostul ministru al Apării Naţionale, Mircea Duşa în discursul său s-a arătat nemulţumit de situaţia din oraşul Cugir şi implicit din funcţia pe care a deţinut-o de ministru al Apărării Naţionale de situaţia din prezent a Fabricii de Arme Cugir.
 
„Un primar în funcţie care nu a accesat fonduri europene, de astfel de primar aveţi nevoie? Eu nu cred. Cât am fost ministrul al Apărării am fost în vizite de lucru în cadrul Fabricii de Arme Cugir, iar Mircea Trifan a fost prezent de fiecare dată la mine la minister pentru a obţine noi comenzi sau portofolii de noi comenzi pentru fabrică. Această bogăţie pe care o are Cugirul în persoana fabricii de armament nu trebuie pierdută. Nu trebuie să uităm că în guvernarea PSD, datoriile istorice ale Fabricii de Armament au fost şterse. Trebuie să alegem atât primarul cât şi consilierii locali ai PSD pentru a avea noi locuri de muncă în domeniul de armament pentru că, comenzile de armament în acest domeniu sunt mari”, a spus Duşa, citat de alba24.ro.
 
Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a ţinut să felicite conducerea PSD Cugir pentru rezultatele obţinute în campaniile electorale desfăşurate la Cugir. „L-am întrebat pe Ioan Dârzu,unde mă duce, şi mi-a spus la Cugir. Am aflat de rezultatele foarte bune obţinute în competiţiile electorale şi ţin să vă felicit pentru rezultatele obţinute şi pentru că sunteţi o organizaţie foarte bună”, a spus Dragnea.

Preşedintele PSD la Cugir. Foto: alba24.ro
 
Vizita lui Liviu Drganea în judeţul Alba s-a încheiat la Sebeş cu lansarea oficială a candidatului Romi Dragosin, întâlnire care a avut loc cu uşile închise accesul fiind interzis celor din afara partidului, spre deosebire de întâlnirea de la Cugir unde a putut participa orice curios la dezbatere. Acesta a declarat la finalul întâlnirii că pentru PSD sunt foarte importante rezultatele obţinute la aceste alegeri locale, atât la nivelul municipiului Sebeş şi oraşului Cugir cât şi pe întreg judeţul Alba.
 
„Suntem totuşi într-un judeţ care este stăpânit de mult prea mulţi ani de un grup de aşa zişi politicieni, care ţine acest judeţ sub capac să nu se dezvolte, să nu treacă o limită de dezvoltare pentru că în mod firesc cu cât se dezvoltă mai tare cu atât pretenţiile sunt mai mari”, a precizat liderul PSD.
 
Dragnea a mai spus că s-a stabilit un anumit procent, fără să precizeze cât, pentru aceste alegeri şi că obiectivul principal este majoritate în Consiliul Judeţean şi funcţia de preşedinte. „Vrem ca PSD să aibă preşedinţia CJ şi majoritatea într-o alianţă politică, să recâştigăm primăriile pe care le-am avut şi în plus câteva primării importante”, a mai declarat Liviu Dragnea. PSD are în prezent în Alba un număr de 10 primari, cei mai mulţi la comune. 

Preşedintele PSD a spus că la nivel naţional alegerile locale vor reprezenta o victorie pentru PSD, ”dar nu ceva spectaculos”. ”Acum situaţia arată bine pentru PSD. Sunt judeţe unde stăm bine, sunt judeţe unde stăm foarte bine, sunt judeţe unde stăm mai puţin bine, dar judeţe unde stăm mai bine decât stăteam în mod tradiţional prost. Alba e unul din aceste judeţe. Cred că vom câştiga aceste alegeri locale la un scor bun”, a declarat Liviu Dragnea. Liderul social-democrat a spus că speră ca PSD să câştige Bucureştiul pentru prima dată. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările