Liderul ALDE Alba o atacă dur pe Graţiela Gavrilescu: „V-aţi vândut pentru o funcţie de ministru. Daţi-vă demisia“

Liderul ALDE Alba o atacă dur pe Graţiela Gavrilescu: „V-aţi vândut pentru o funcţie de ministru. Daţi-vă demisia“

Graţiela Gavrilescu

Graţiela Gavrilescu, fost ministru al Mediului din partea ALDE, este atacată dur de liderul organizaţiei din Alba după ce a acceptat să fie propusă din nou pentru funcţia din Guvern.

Ştiri pe aceeaşi temă

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a spus anterior că susţine ieşirea partidului de la guvernare, dar s-a declarat împotriva alianţei cu Pro România. Acesta o acuză pe Graţiela Gavrilescu, pe Facebook, că s-a vândut pentru o funcţie de ministru.
 
Ioan Lazăr îi cere fostului ministru să îşi dea demisia din Parlament, aşa cum şi-a asumat în 2016 printr-un angajament luat în faţa colegilor.
 
”Dna Gavrilescu vorbeşte de predarea ALDE. Doamne ce prostii învaţă oamenii ăştia de la PSD. Câte minciuni grosolane sunt în stare să debiteze. I-au spălat pe creier, ce mai.
 
Dna Gavrilescu, dumneavoastră şi celelalte conserve ale PSD din ALDE aţi desfiinţat grupurile ALDE de la Camera Deputaţilor şi Senat. Dumneavoastră dna Gavrilescu v-aţi vândut pentru o funcţie de ministru. O doamne ce vremuri trăim, ca tocmai cea care se bătea cu pumnul în piept că e mare liberală să ajungă unealta PSD-ului. Urât din partea unei doamne. Lipsă de caracter, lipsă de loialitate, trădare şi chiar şantaj.
 
 
P. S. Dacă aveţi onoare doamnă Gavrilescu, daţi-vă demisia azi din Parlamentul României, aşa cum aţi asumat în 2016 prin angajamentul luat în faţa colegilor. Dacă nu vă amintiţi, vă reîmprospătez eu memoria”, a scris liderul ALDE Alba.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: