Jaf la un magazin din Alba Iulia. Un bărbat mascat a ameninţat vânzătoarea şi a furat 800 de lei

Jaf la un magazin din Alba Iulia. Un bărbat mascat a ameninţat vânzătoarea şi a furat 800 de lei

Poliţia a sigilat zona pe perioada cercetărilor

Un magazin alimentar din Alba Iulia a fost jefuit luni după-amiază de o persoană neidentificată. Un bărbat care avea capul acoperit cu o glugă a intrat în incinta societăţii comerciale de pe strada Bogdan Petriceicu Haşdeu, aflată la scara unui bloc din apropierea Şcolii nr. 8 din oraş şi a ameninţat-o pe vânzătoare să-i dea banii din casa de marcat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Din primele informaţii, tânăra s-a conformat şi bărbatul a dispărut cu banii furaţi. Reprezentanţii IPJ Alba au confirmat că a fost înregistrată o sesizare de furt şi că se fac cercetări în acest caz, însă nu au oferit, deocamdată, mai multe informaţii.
 
Vânzătoarea, aflată în stare de şoc după incident, a povestit că bărbatul i-a furat suma de aproximativ 1.000 de lei pe care o avea în magazin. Acesta ar fi avut un obiect în mână, în momentul în care a ameninţat-o pe vânzătoare, însă deocamdată nu s-a stabilit dacă este vorba despre un cuţit sau alt fel de armă. Magazinul se numeşte “Nicomax 2″ şi era dotat cu sistem de supraveghere video. 
 
"Imediat după primirea sesizării a fost constituită o echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului pentru verificarea aspectelor semnalate. Din primele cercetări efectuate s-a stabilit faptul că un bărbat a ameninţat vânzătoarea magazinului cu un cuţit, împrejurare în care acesta a sustras din casa de marcat suma de 800 de lei şi 5 bonuri de masă. În prezent poliţiştii efectuează cercetări pentru identificarea şi depistarea suspectului şi tragerea acestuia la răspundere penală”, a declarat agent principal Iulia Mărginean, purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: