ISU Alba angajează femeie de serviciu. Printre condiţii: să nu aibă cazier penal şi să obţină certificat ORNISS

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Facebook/ ISU Alba
Foto Facebook/ ISU Alba

Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Alba angajează un îngrijitor, funcţie echivalentă cu cea de om de serviciu. Persoana care candidează nu trebuie să fie condamnată penal şi va fi obligată să obţină certificat ORNISS.

Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Alba organizează concurs în vederea încadrării prin recrutare din sursă externă a unui post vacant de îngrijitor în cadrul Serviciului Logistic – Patrimoniu Imobiliar –

Echipa de întreţinere şi reparaţii imobile.

Omul de serviciu sau femeia de serviciu va executa „activităţi de întreţinere şi curăţenie în spaţiile din administrarea unităţii şi răspunde de modul de desfăşurare a acestora”. Candidaţii trebuie aibă studii gimnaziale, dar să cunoască limba română, scris şi vorbit, şi să fie apţi medical şi psihologic.

Nu vor putea concura persoanele condamnate penal definitiv, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea. După încadrare, îngrijitorul de clădiri sau femeia de serviciu, practic un muncitor necalificat, va trebui să obţină autorizaţie de acces la informaţii clasificate de nivel „secret de serviciu”.

Concursul va consta în 3 etape: selecţia dosarelor de înscriere, proba scrisă şi proba practică, respectiv interviul. Sunt declaraţi admişi la proba scrisă, proba practică şi la interviu candidaţii care au obţinut minimum 50 de puncte din maximum 100 posibile la fiecare dintre probe. Punctajul final se calculează ca medie aritmetică a punctajelor obţinute la cele trei probe. Dosarele de înscriere în volum complet, cu toate actele cerute, trebuie depuse personal la sediul ISU Alba, în fiecare zi lucrătoare, între orele 9.00 – 15.00, până pe 19 octombrie, la ora 15.00.

Proba scrisă constă într-o lucrare şi/sau un test-grilă cu tematici precum contractul individual de muncă, timpul de muncă şi timpul de odihnă, sănătatea şi securitatea în muncă, cerinţele minime de securitate şi sănătate pentru locul de muncă, obligaţiile angajatorilor şi obligaţiile angajaţilor, colectarea selectivă a deşeurilor în instituţiile publice, obligaţiile administratorului, conducătorului instituţiei, utilizatorului şi salariatului pentru respectarea măsurilor PSI şi norme de igienă la unităţile de folosinţă publică.

Proba practică va include următoarele criterii de evaluare: capacitatea de adaptare şi de comunicare sau de gestionare a resurselor alocate pentru desfăşurarea probei practice şi a situaţiilor dificile, precum şi îndemânare şi abilitate în realizarea cerinţelor practice. Criteriile de evaluare pentru stabilirea interviului sunt: abilităţi şi cunoştinţe impuse de  funcţie, capacitatea de analiză şi sinteză, motivaţia candidatului, comportamentul în situaţiile de criză, iniţiativă şi creativitate. 

Potrivit calendarului concursului, proba psihologică va avea loc după 21 octombrie, data exactă, ora şi locaţia urmând să fie anunţate în timp util pe site-ul isualba.ro, dosarele medicale vor fi întocmite în perioada 22 octombrie – 8 noiembrie. Selecţia dosarelor este programată între 22 – 25 octombrie, contestaţiile pot fi depuse în termen de o zi lucrătoare de la afişarea rezultatelor, iar rezultatele contestaţiilor vor fi anunţate după cel mult o zi.

Proba scrisă va avea loc pe 9 noiembrie, la ora 10.00, la ISU Alba. Proba practică este programată pentru 12 noiembrie, de la ora 10.00, iar interviul, pe 15 noiembrie, la ora 10.00, la sediul ISU Alba.

Vă mai recomandăm:

 

Castelul-monument istoric abandonat, furat bucată cu bucată FOTO

 

CNN include Munţii Apuseni pe locul 6 într-un clasament al celor mai frumoase locuri din Europa: „Timpul rămâne în loc aici” 

Alba Iulia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite